2777
2789

سلام. میخام توی شهری که زندگی میکنیم و زیاد بزرگ نیست و معمولا قشر متوسط و فقیری داره بوتیک جوراب فروشی راه بندازم

رهن مغازه مرکز شهر 60 تا

جنس هم 50 تومن خرید میکنم.

شوهرم میگه جواب نمیده این کار

نظر شما چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم شاید شال و لباس زیر و لاک و رنگ مو بهتر جواب بده البته من زیادم وارد نیستم😅

آره خب دخترا نون شب نداشته باشن ولی پول لاک و رنگ مو رو دارن😂

سعی کنید به فروش اینترنتی برسید به جای هزینه رهن و اجاره اگر بتونید نفر اول بازار خودتون بشید عالی میشه فروش لوازم آرایشی هم عالیه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
سعی کنید به فروش اینترنتی برسید به جای هزینه رهن و اجاره اگر بتونید نفر اول بازار خودتون بشید عالی م ...

شوهرمم میگه لوازم آرایشی همش سوده

ولی چون خودم زیاد اهل آرایش نیستم با اینکار حال نمیکنم

شوهرمم میگه لوازم آرایشی همش سوده ولی چون خودم زیاد اهل آرایش نیستم با اینکار حال نمیکنم

ماه اول که کلی پول بره جیبت کلی هم با شغلت حال میکنی😂

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻