2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو.سوالت رو بپرس

من میخام ای وی اف کنم خودم سالمم.ینی مشکلی ندارم واسه بچع دار شدن. قبلش دکتر بهم دارو میده مصرف کنم یا ن زود ای وی اف میکنه. تو چ روزی از دوره سیکل یا پریود ای وی اف میکنه مراقبات هاش چیه درصدش چقدره 

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
من میخام ای وی اف کنم خودم سالمم.ینی مشکلی ندارم واسه بچع دار شدن. قبلش دکتر بهم دارو میده مصرف کنم ...

نه اگه خودت سالمی حتما یکی دو دوره به خودت دارو میدن و ای یو ای هم میکنن. اما اگه مستقیما بهت گفتن ای وی اف میرن سراغ همون.اول ال دی یا اچ دی میدن معمولا و بعد داروهات حدود یکی دوماه بعد شروع میشه.حدود ۱۳ روزم دارو استفاده میکنی از روز دوم پریودیت یا اولش و بعد بر اساس سایز فولیکولات روز عمل کشیدن تخمکت رو مشخص میکنن. بعد از گرفتن تخمک و لقاح با اسپرم حدودا چهار پنج روز بعد عمل اگه همه چیز اوکی بود انتقال میدن بهت. اگرم نبود یک یا دوماه بعدش بهت انتقال میدن.

دکتراهمه تقریبا یه جور دارو میدن.تفاوت دکترادر تشخیص و تصمیم گیریه. یکی میگه اول شانست رو امتحان کن بعد دارو .یکی برعکس. یکی عمل لاپراسکپی میکنه بعد ای وی اف یکی برعکس. اما نوع داروها تقریبا تو همه دکترها یکسانه. مثلا داروهای باروری کلومیفن و لتروزول و متفورمین و گونال اف و سینال اف و... است.هر دکتر از یکی از این داروها استفاده میکنه. یا هر دوره ای یکی از اینها رو تست میکنن. حجم داروهای دکترها هم تقریبا یکیه. فقط بعضی دکترابیشتر میدن.

والا من رفتم مرکز اما راستش خوشم نمیومد. خییییلی شلوغ بود و تقریبا از ۶ صبح تا دوبعداز ظهر طول میکشید.بنظرم خییلی به مریض دقت نمیکنن. چون روال یکسانه تند تند دستیاراشون دارو میدن. خود دکتر سونو میکنه و میگه چی بنویسن اما درحد نهاااااااااااایتا دو دقیقه پیش دکتری تو اتاقش یا تو سونو.

من میخام ای وی اف کنم خودم سالمم.ینی مشکلی ندارم واسه بچع دار شدن. قبلش دکتر بهم دارو میده مصرف کنم ...

درصدش در هر بار فقط ۲۵ درصده.مراقبتهاش خیلی خاص نیست. اما تو نی نی سایت تو جستجوش بگرد تجربه ها رو بخون. تجربه من اینه که پیاده روی فوووووووووق العاده توی تخمک و رحم و اسپرم و ضخامت رحم و لانه گزینی و همه چی تاثیر داره. از همین امروز تا روزی که میری ازمایش میدی هرررررررروز برید پیاده روی. تا انتقال نیم ساعت برو و تقریبا باسرعت کمی تند. اما بعد انتقال بکنش یه ربع و کمی اهسته. دوسه روز انتقال هم یا نرو یا خییلی سبک باشه.

درصدش در هر بار فقط ۲۵ درصده.مراقبتهاش خیلی خاص نیست. اما تو نی نی سایت تو جستجوش بگرد تجربه ها رو ب ...

عزیزم واقعا مرسی ک وقت گذاشتی😘❤خدایا خیرت بده.

من همسرم ازو هست میخاییم جنین اهدایی بگیریم...

گفتن اصفهان ولی با این تعاریف شهر خودمون تو مراکز خصوصی انجام بدیم بهتره.

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...