2777
2789
مدلش جوریه که بی احترامی به خودت هست بیشتر

اره مدل پیدا نمیکنن برداشتن سینه رو شکاف زدن و طرح سوتین زدن😑

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون که من فقط منظورم رنگ سفیدش بود ولی همه فکر کردن راجع به مدلشه 😐

وقتی عکسش را گذاشتی و نظر پرسیدی غیر از این فکری نمیتونستن بکنن 

ولی اگه فقط منظورت رنگ سفید پوشیدنه ، ایرادی نداره

جواب ابلهان خاموشیست
چون که من فقط منظورم رنگ سفیدش بود ولی همه فکر کردن راجع به مدلشه 😐

خب وقتی عکس میذاری منظورت مدله وگرنه رنگو که بگی سفید آری یا خیر خودمون می‌فهمیم عکس نمیخواد ک 

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.
دقیق که همینو نمیدوزم  اخه کدوم خیاطی اینو میدوزه یکم فکر کنید😐  منظورم یچی تو مایه های ...

الان يعني يكي اينو بد ميدونه امل هست شما ك فقط گير رنگش افتادي و نه مدلش امل نيستي

خانم اين لباس مناسب عروسي نيست كي اخه لباسي ميپوشه ك نميدونم سوتين هست بالا تنه ش يا سوتين خودش پيداست!

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

لباس عروووووسکی.... این همه لباس عروسکی... وقتی اونو نشون دادی یعنی سلیقا همونه دیگه😊 اون مدل به ...

اینا خوشگلن اینجوری بگیر

به نظر من سفید اصلا زشت نیست و بی‌احترامی به عروس نیست

پس من که عاشق لباس مجلسی سفیدم دوست دارم بپوشم چیکار کنم بگیرم تو خونه بپوشم ؟؟؟

برای فامیل درجه یک به نظرم صورت خوشی نداره مثل خواهر و خواهرشوهر و جاری و ... بقیه بپوشن اوکیه

البته عروسی من خواهرشوهرم سفید پوشید خیلی هم خوشگل شد خیلی هم دوسش دارم مشکلی با این قضیه نداشتم و با منم که عروس بودم هیچ مقایسه‌ای نشد 

وا یه لباس عروسکی کوتاه اصلا کلا چرا باید بی احترامی به عروس تلقی بشه؟؟؟؟؟؟؟  ولی سفید نباشه ب ...

اخه مسئله اینجاست که همه لباسام کرمی و شیریه😂

دیگه اینبار بگم کرمی مامانم کلمو میبره😂