2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق که همینو نمیدوزم  اخه کدوم خیاطی اینو میدوزه یکم فکر کنید😐  منظورم یچی تو مایه های ...

شما اول میگی از این مدل خوشم اومده اما سفیدش قشنگه حالا که فهمیدی خیلی ضایه اس به مامیگی امل 😑😑😑😑

نوشتی پوشیدن این لباس ، عکسشم گذاشتی ...حالا که بهت گفتن جالب نیست میگی بقیه منظورتو نفهمیدن!

چون که من فقط منظورم رنگ سفیدش بود ولی همه فکر کردن راجع به مدلشه 😐

یاد فیلم نیکل کیدمن افتادم که با اون پسره که نویسنده بود میخواست ازدواج کنه و تهش نیکل فوت کرد و مریض بود ...

زنها از این لباسا میپوشیدن .کاباره های انگلستان قدیم 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

محض رضای خداا بفهمین نمیگم دقیقا این که میگین سیرکه  منظورم یه لباسه عروسکی کوتاه سفیده با آس ...

وا یه لباس عروسکی کوتاه اصلا کلا چرا باید بی احترامی به عروس تلقی بشه؟؟؟؟؟؟؟ 

ولی سفید نباشه بهتره شیری بگیر حداقل 

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.