2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من ارثیه حتی اگر ماه به ماه پوستمو نشورم جوش نمیزد و نمیزنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بوخودا کاری نمیکنیم ژنتیکیه.

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
من هیچ کاری نمیکنم پوستم خوبه تعجبی هم نداره چون سنم کمه

من از وقتی ب سن بلوغ رسیدم تا همین الان صورتم جوش داره😭😭

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری

باید بری دکتر پوست عالی که که هزینه دارو هاش خیلی زیاده 

کلا اگه پول داشته باشی میتونی از لولو تبدیل بشی به هلو

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️