چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ما حتی وقتی یک کدوممون با یک نفر آشنا میشه و خودش بررسی میکنه باز هم با همسران اون چند جلسه که گفتم رو بیرون میریم که ببینیم خانوادگی به هم میایم یا نه
ما حتی وقتی یک کدوممون با یک نفر آشنا میشه و خودش بررسی میکنه باز هم با همسران اون چند جلسه که گفتم ...
دقیقا،مثلا بار اول میدون امام رفتیم تنهایی،،بار دوم کوه صفه رفتیم با همسرا،که بار دوم همه نبودن چندتاشون نیومدن،ولی باز بار سوم که تنهایی رفتیم پارک اونایی که با شوهراشون نیومدن همشون اومدن و گفتن ک شوهرامون اهل دوست بازی نیستن،