2777
2789
عنوان

تقاضا از خدا

8 بازدید | 6 پست
`°•◎ ❁ ✨ `°•◎ ❁ ✨`°•◎❁ ‌ 【آیت اللّٰہ العظمی ‌ ناصری دولت‌آبادی】 `°•◎ ❁ ✨ `°•◎ ❁ ✨`°•◎❁ ‌ #سیره_بزرگاڹ ‌ ❈ پیرمرد بسیار خوبی در نجف بود که حمّالی میکرد. پنجاه سال قبل او را در نجف دیده بودم. 🔹محاسن بلند و قد کوتاهی داشت با اینکه حمال بود و بہ لباس‌هایش چند وصله داشت، اما همیشه شسته و قشنگ بود. 🔸طنابی هم بر دوش می‌انداخت و سرش هم پایین بود و همیشه ذکر می‌گفت. ✯ نقل شده که بچہ خواهر ایڹ مرد، از پشت بام سقوط می‌کند و خواهر فریاد می‌زند. در همان لحظه ایڹ پیرمرد هم حضور داشت و میگوید: خدایا، نگهش دار ! ✠ بچہ در میان زمیڹ و آسمان می‌ماند. پیرمرد نزدیک میرود و می‌گوید: خدایا، بچه را بده. او را گرفت و بر زمیڹ گذاشت. 💫 مردم پیرامونش جمع شدند و گفتند مستجاب‌الدعوه شده‌ای؟ ✨گفت: مڹ حمّال خودتانم. یک عمر خدا هر چه گفت مڹ فرمان بردم؛ حالا من از خدا تقاضایی داشتم و خدا عطا کرد. 🔸🔹🔶🔷🔵🔷🔶🔹🔸

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.