2777
2789
عنوان

نمیتونم برای زندگیم تصمیم بگیرم

164 بازدید | 27 پست

من امسال سی و یک ساله میشم. لیسانس حقوقم . تا حالا هیچ کار مرتبط با رشته انجام ندادم.

قبلا تصمیم داشتم واسه ی وکالت بخونم ولی به مرور منصرف شدم چون نه همت ش رو داشتم نه حوصله ش رو. 

حالا جدید به فکر افتادم برم دوره فتوشاپ ببینم جذب بازارکار بشم . از طرف دیگه احتمالا امسال قوه قضاییه ازمون استخدامی برگزار میکنه

حالا نمیدونم برم دنبال کدوم؟

دخترم امسال میره پیش و سال دیگه کلاس اول. 

با خودم میگم شغل کارمندی به درد من نمیخوره. 

هم اینکه حاشیه تهران میشینم رفت و امد برام سخته. دور کاری داشته باشم برام بهتره. دادگستری هم همش اعصاب خوردیه. 

شاید اگه تو فتوشاپ مهارت پیدا کنم بتونم حتی به درامد بیشتر برسم. از اون طرف کار دولتی ، حقوق ثابت داره، بازنشستگی.. 

بنظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این شاخه به اون شاخه پریدن اصلا بمقصد نمیرسی یک هدف دنبال کن تا بمقصد برسی رشته تحصیلیت حیف بنظرم میاد اگه همون رشته تحصیلی انتخاب کنی اینده روشن تری داری ( با ارزوی موفقیتت در کار وزندگبت)