ببخشید ولی اگه مجبور نبودم نمیپرسیدم درد واژن دلیلش چی میتونه باشه من دیشب کمر درد داشتم خوابیدم نصف شب از درد واژن بیدار شدم الانم گاهی تیر میکشه ترشح هم ندارم عفونت داشته باشم😭دور نافم هم سمت راست دو روز پیش درد میکرد یکمم سفت شده بود چم شده 😅
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻 حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻 حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡