2777
2789
عنوان

یه سوال زنانه

194 بازدید | 18 پست

ببخشید ولی اگه مجبور نبودم نمیپرسیدم درد واژن دلیلش چی میتونه باشه من دیشب کمر درد داشتم خوابیدم نصف شب از درد واژن بیدار شدم الانم گاهی تیر میکشه ترشح هم ندارم عفونت داشته باشم😭دور نافم هم سمت راست دو روز پیش درد میکرد یکمم سفت شده بود چم شده  😅

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

حامله نیسی؟

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار نيستى ممكنه pms باشه، نشانه هايى كه هفته پيش از پريود سراغ آدم مياد مثل تهوع و درد سينه ها و اضطراب و …

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
فکر نکنم روز ۳۱ دورمه 

من فک میکنم هستی

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
نمیخام بگم‌ میدونم ولی فک کنم چیزسنگین بلندکردین نافتون افتاده

نه چیز سنگین بلند نکردم

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
من فک میکنم هستی

نمیدونم ۶ ماهه اقدامم اونقدر از ماه اول توهم بارداری زدم تا از وقت پریودم نگذره نمیتونم اعتماد کنم به علایم 😞

اگه باردار نيستى ممكنه pms باشه، نشانه هايى كه هفته پيش از پريود سراغ آدم مياد مثل تهوع و درد سينه ه ...

تا حالا این درد و نداشتم شاید اره ممنون گلم 

همه اینارو داشتم دیروز تست بارداریم مثبت شد 

خوشبحالت برای منم دعا کن😢خسته شدم از توهم بارداری هام 

نمیدونم ۶ ماهه اقدامم اونقدر از ماه اول توهم بارداری زدم تا از وقت پریودم نگذره نمیتونم اعتماد کنم ب ...

بضیا ماه اولو پریود میشنو متوجه بارداریشون نمیشن

انشاءالله ک بسلامتی باشه ی ازمایش بده فک کنم مامان شدی