2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه!؟

زنه خرابه.دنبال پوله مرده هم اصلا براش مهم نیست بی غیرته.شوهرم وضع مالی خوبی داره دست از سرش برنمیدارن.مدام زنه باهاش حرف میزنه و قرار مدار میذاره. شوهرم به گفته خودش تا حالا نرفته پیشش اما حرفشو تو خصوصی میزنه باهاش

زنه خرابه.دنبال پوله مرده هم اصلا براش مهم نیست بی غیرته.شوهرم وضع مالی خوبی داره دست از سرش برنمیدا ...

آخه چرا 

مگه چند سالتونه شما..... خوشگله ؟جوونه؟؟ چیه اون زنه ک شوهرت آویز شده بهش

رفت و امد و قطع کن  به کساییم که میدونی حمایتت میکن از دوست و خانواده اطلاع بده که پشتت باشن

به خانواده م گفتم پشتم هستن. من یه سال و نیمه باهاشون قطع ارتباط کردم به شوهره گفتم بخاطر رفتار زنت نمیتونم تحمل کنم اما شوهره براش مهم نیست شاید خودش هم دلش میخواد 

پس به پای چیش موندی وقتی نمیخوادت؟ و خودتو اذیت میکنی و اونقدر برات ارزش قائل نیس که با اونا قطع ار ...

من دوسش دارم اما اون فکر میکنه بخاطر پولش میخوامش در حالی که از زمان بی پولی تو زندگیم بود.از طلاق میترسم

به خانواده م گفتم پشتم هستن. من یه سال و نیمه باهاشون قطع ارتباط کردم به شوهره گفتم بخاطر رفتار زنت ...

خانوادت اقدامی نکردن؟

به خانوادت گفتی مخفیانه در ارتباطه و طلاق گرفتن تو براش مهم نیس؟