2777
2789
آخه چرا  مگه چند سالتونه شما..... خوشگله ؟جوونه؟؟ چیه اون زنه ک شوهرت آویز شده بهش

من 34 سالمه شوهرم 40 اون زنه 30.زنه لاس میزنه و لوندی میکنه میرفتیم خونه شون قلیون می‌آورد وسط میرفت پیش شوهرم میچسبید تو بغلش و خنده و شوخی های ناجور می‌کرد.خوشگله ولی خب منم خوشگلترم.اون قیافه روستایی داره بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو وقتی اینقدر براش بی ارزشی   اون مرده هم اهمیتی نمیده... زنش...

نه اهمیت نمیده. همش پشت سرم برا شوهرم میگن.زنگ زدم به شوهره گفتم زنتو جمع کن.گفت نگران نباش من تذکر میدم به زنم رفتارشو درست کنه.اما در عوض زنگ زد به شوهرم گفت زنت زنگ زده بود عذرخواهی و دلجویی کنه ما رو خونه تون دعوت کرده

من دوسش دارم اما اون فکر میکنه بخاطر پولش میخوامش در حالی که از زمان بی پولی تو زندگیم بود.از طلاق م ...

از طلاق نترس توی جامعه بدش کردن ولی حق توعه وقتی تو زندگی بایکی داری اذیت میشی و راهی برای درست شدن اون ادم نیست 

بشین منطقی باهاش حرف بزن بهش بگو من دوست دارم بهش بگو دارم اذیت میشم واقعا بهش بگو من یه زنم و اذیت میشم تو با اون زن ارتباط داری بهش بگو تعهد دارید بهم و این حق توعه که ناراحت بشی 

اگه اینارو گفتی و گفت مهم نیس جدا به دنبال طلاق باش و بیشتر از این خودتو کوچیک نکن و خودتو حرص نده 

از طلاق نترس توی جامعه بدش کردن ولی حق توعه وقتی تو زندگی بایکی داری اذیت میشی و راهی برای درست شدن ...

چندبار بهش گفتم. حتی امشب هم گفتم قشقرق کرد و داد و بیداد که تو پستی و رذلی و ازت متنفرم که به حریم خصوصی من احترام نمیذاری

زنه خرابه.دنبال پوله مرده هم اصلا براش مهم نیست بی غیرته.شوهرم وضع مالی خوبی داره دست از سرش برنمیدا ...

برو یقه زنه رو بگیر خودت تنها نرو با یکی برو پدرشو دربیار

به آینده هنوز امید دارم💜
خانوادت اقدامی نکردن؟ به خانوادت گفتی مخفیانه در ارتباطه و طلاق گرفتن تو براش مهم نیس؟

آره همه اینا رو میدونن.میگن جداشو باهاش حرف زدن اما خب سربسته نمیشه احترام رو از بین برد.ولی کسی حریف زبون شوهرم نمیشه. جوری حرف میزنه که قانع میشی مثل وکیلا بلده محکومت کته. برا همین از طلاق میترسم چون نمیتونم محکومش کنم. توافق هم نمیکنه

آره همه اینا رو میدونن.میگن جداشو باهاش حرف زدن اما خب سربسته نمیشه احترام رو از بین برد.ولی کسی حری ...

بهش بگو بیا توافقی جداشیم بهش همین حرفای امشبشو برگردون بهش بگو که مگه تو از من متنفر نیستی؟ پس بیا توافقی طلاق بگیریم 

آدمایی هستن که من هرکار کنم میرن چهارتا سرش میذارن میگن به شوهرم که بدتر برعلیه من بشه

خدای من اینا دیگ کیی هستن خدا نگذره ازشون.اگه بچه نداری جداشو آخه شوهرت زیاد مدافع تو نیستو بهت احترام‌نمیزاره اینجور که نشون میده جداشو بره با همون پتیاره ها بگرده

به آینده هنوز امید دارم💜
طلاق بگیر  بیشتر از این خودتو کوچیک نکن

برای طلاق باید دلیلی داشته باشم که طلاقم بده.توافق نمیکنه.میگه همینجوری برو تونستی طلاق بگیر.هیچ مشکلی هم نداره.این چیزا هم نمیتونم اثبات کنم چون بلده کتمان کنه