2777
2789
عنوان

خانه داری

127 بازدید | 29 پست

بچه ها کیا مثل من یه یچه کوچیک دارنو همش تو خونه در حال جمع کردن و جارو زدنو شستنو...هستن 

اما بازم انگار همش خونه نامرتبو بهم ریختس

خیلی خسته شدم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیکه بیخیال مرتب بودن خونه م شدم مهم نیست بذار بچه م لذت ببره از بازی کردن جدیدا فرش رو هن جمع ...

منم بعضی وقتها شوهرم هی غر میزنه میگه بیه دیگه همش داری کار میکنی ولی نمیتونم عصبی میشم ولی ی وقتهایی دیگه حالشوندارم ک تمیز کنم 

منم بعضی وقتها شوهرم هی غر میزنه میگه بیه دیگه همش داری کار میکنی ولی نمیتونم عصبی میشم ولی ی وقتهای ...

آخه واقعا مرتب بودن خونه با داشتن بچه کوچیک مهم نيست

من شلخته نیستم

همین که تمیز باشه خونه و سرویس بهداشتی و سینک و اطرافش کافیه دیگه 

حالا اسباب بازی ریخته باشه تو خونه چه اهمیتی داره؟؟؟

البته به پسرم بگم بیا جمع کنیم می‌یاد

البته که خودم جمع کنم راحت ترم اما خوب تو انجام کارها مشارکت کنه دوست داره و منم سعی میکنم صبور باشم

حیف نیست این روزهای خوبمون رو خراب کنيم؟

چند ساله دیگه که بزرگ بشن دیگه اینجوری نمیمونه خونمون

وای من باردارم گند زده شده ب همه خونه داریا تمیز کاریم از بس خوابم😐😐😐

عزیزم...

به همسرت بگو کمکت کنه

برای کارهای سنگین هم کارگر بگیر

خر دوهفته  بیاد برای جارو زدن و گردگیری و نظافت سرویس بهداشتی 

آخه واقعا مرتب بودن خونه با داشتن بچه کوچیک مهم نيست من شلخته نیستم همین که تمیز باشه خونه و سر ...

آفرین چقدر خوب کاری میکنی 

منم همش سعی میکنم به دخترم آرامش بدمو با محبت بهش چیزی یاد بدم

عزیزم... به همسرت بگو کمکت کنه برای کارهای سنگین هم کارگر بگیر خر دوهفته  بیاد برای جا ...

خودش ک کمک نمیکنه میگه بکیا بگیرم ولی من ب دلم نیس خیلی بدم میاد یکی دیگه کارارو بکنه

خودش ک کمک نمیکنه میگه بکیا بگیرم ولی من ب دلم نیس خیلی بدم میاد یکی دیگه کارارو بکنه

چرا؟

اتفاقا خیلی خوب و تمیز کار میکنن...

من برای عید ها کارگر میگرفتم فقط.

اما تو بارداری و دو ماه بعد زایمان هر دو هفته برای نظافت و اینا میومد کمکم

خدا خیرش بده خیلی هم راضی بودم من 

دیگه مامانم که ته ته وسواس و حساس بودن بود کارش  رو قبول داشت...

عزیزم... به همسرت بگو کمکت کنه برای کارهای سنگین هم کارگر بگیر خر دوهفته  بیاد برای جا ...

کمک میکنه اما هی غر میزنه یا اینکه اکثر اوقات کارشو قبول ندارم 

شرایط مالیمونم جوریه که چون تازه خونه رو عوض کردیم نمیتونم واقعا...با بچه کوچیک پر خرج...