2777
2789
عنوان

هموروئید گرفتم کمک😭😭

202 بازدید | 30 پست

نمیخوام عمل کنم میگن خیلی درد داره چکار کنمش درد دارم😭😭

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

پماد رکتول

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زایمان کردی

یبوست😰

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
پماد رکتول

خوب میکنه؟ میره داخل؟ 

اول پماد و شیاف اگ‌نشد لیزر

چند درصد لا پماد و شیاف خوب میشه؟ وای لیزر درد داره

خوب میکنه؟ میره داخل؟ 

اره عزیزم خیلی پماد خوبیه... 

بهترش میکنه. 

باید اب زیاد بخوری الو و چیزایی که یبوستت رو کنترل کنی... 

اپلیکاتور هم داره برای تزریق داخل... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
شربت انجیر از داروخانه بگیر و بخور پماد رکتول هم مصرف کن مواد غذایی ملین زیاد بخور سبزی و میوه زی ...

الان یبوست ندارم چندماه پیش شدید داشتم باعث همورویید شد اما کم بود و گاهی بود گاهی نبود از دیشب دردناک و دائمی شده

اره عزیزم خیلی پماد خوبیه...  بهترش میکنه.  باید اب زیاد بخوری الو و چیزایی که یبوستت رو ...

برم بگیرم پس دارم میمیرم از درد کلافه شدم

۸۰درصد خوب میشه من ۳روزه خوب شدم ول کردم  ولی اگ خوبم‌شدی اا۲۰روز ادامه بده درمانو

بزن به زائده یا بفرستم داخل پمادو؟ واقعا میره توو این زائده چندش؟