2777
2789
عنوان

اموزش دلبری برای خانومها

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 92 پست
من خودم مشکل دارم‌میدونم.خودمو پایین گرفتم اون مدام ب خودش میرسه اینجوری توقعاتشم میره بالا...موهاشو ...

مقاومت کن!!!

یعنی خودم شوهرم دندون درد بودیم ولی اول من درست کردم بعد خودش

توخیلی خودتو پایین گرفتی چخبره !!!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکارایی که انجام میدین برا پوستتون ، چکارایی میکنین مثلا؟مام یاد بگیریم

من هرروز صیح ک صورتمو شستم با گلاب و پنیه صورتمو تمیز میکنم یعد ی مرطوب کننده میزنم یعد ی ضد افتاب سبک ودسه تو خونه ضد افتابی ک بیرون میزنم بهتره این ارزون و سبکه...شباهم صورتمو میشورم و باز با گلاب و پنبه تمیز میکنم تو ی هقته تاثیرشو نشون داده میخوام یه عادت بشه واسم...و بتونم صابون زردچدبه بگیرم واسه شست و شوی اخرشبم

عزیزم بعد از زایمان طبیعی گن بستی؟ تاثیری داشت؟ 

ن والا نبستم ولی ۶ ماه بعدش شروع ب ورزش کردم و الان یکی دوماهه رژیم میگیرم خوب بوده نسبتا اما هنوزم زیرشکم دارم

دقیقا خییییلی

خوبه خودتم میدونی😐😐😐

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
بخشید ی سوال همسرتون کجا کاشت مو انجام دادن و هزینه ش و اینکه راضی هستن

کلینیک تهران بیوتی توی سعادت اباد اره واقعا راضیه یه روش نوین انجام داد آذر ۹۹ گفتن ۱۲ میلیون ک ۶و خورده ای اول گرفتن نصف سرشوکاشت کردن نصف دیگشو قراره این ناه بره فعلا شرایط مالی اوکی نسشت 

خوبه خودتم میدونی😐😐😐

اره میدونم.خیلی وقتا ب خودم فحش میدم میگم ب درک هرچی شد شد میخوام ب خودم برسم.و ب فکر خودم یاشم..اما بخدا خیلی خرم باز میبینم دندون درد داره میگم ییا برو درستش کن درد نکش.الان پولی ک جمع کردم واسه ارتودنسی و نشد دادم بره دندونشو درست کنه😔خودش میگ دندون تو خیلی داره میاد جلو داره بد میشه میگم عب نداره حالا ک‌نمیشه دندون منو درست کرد فعلا تو درستش کن تا دواره پول جمع کنم😔ارچند میدونم هیچ وقت نیمشه من پول جمع میکنم قیمت ارتو دوبرابر میشه دوباره مول ممع میکنم دوباره زیاد مسشه

اون داره عیب خودشو با ایراد گرفتن از شما سرپوش میزاره. وگرنه مرد گرم مزاج اصلا مساله ای نیی براش موی ...

اره حس میکنم میخواد اعتماد ب نفس منو سرکوب کنه خودش خیییلی سرده حالا یکی دوروزه بهترشده اونم میگفت بخاطر تو ک ب خودت نمیرسی با مو و ی متر شکم‌میایی جلوم و فعال نیستی مثل ی تیک گوشت میمونی تو رتبطه نمیخوام

اره حس میکنم میخواد اعتماد ب نفس منو سرکوب کنه خودش خیییلی سرده حالا یکی دوروزه بهترشده اونم میگفت ب ...

چقدر حرفش بده

یکم رو خودت کار کن عزت نفستو بیار بالا

تو زندگی نباید اینقدر باج داد

کتاب بخون 

فایلای هلاکویی حرمت نفسشو گوش کن

اخه میدونی اینهمه فداکاری میکنی بدبختی قدرم نمیدونن

اره میدونم.خیلی وقتا ب خودم فحش میدم میگم ب درک هرچی شد شد میخوام ب خودم برسم.و ب فکر خودم یاشم..اما ...

نکن این کارو لطفا دیگ