2777
2789
عنوان

اموزش دلبری برای خانومها

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 92 پست

چقدر غمگین بود این شرایطی که توصیف کردین حقیقتا ناراحت شدم... 

واقعا یعنی همسرتون این حرفا رو زدن و شما هم ذوق کردین 

درسته آدم باید مرتب و شیک و تمیز باشه ولی اینکه مدام غرق د ر این افکار باشیم و بدونیم مرد پابند زندگیش میشه اگه اینجور باشم یه جوری بردگی نوین هست. 

گلم پیشنهاد دارم شما هم یبار فقط یبار به همسرت بگو نزد لمه بخواد زنش همیشه عاشقش باشه و نگاه به کسی نکته باید همیشه اندام ورزشکاری داشته باشه ریش و موی بلند و عطر خورده داشته باشه بهتره تو هم اینجوری باشی برام.. 

یادش بخیر روزگاری‌ بود مردا و زنا عاشق خود هم بودن و شرط و شروط نداشتن... 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
گلم تیرویید کم کار چراباید لیزر نکنه؟؟؟؟🤔🤔🤔میشه بگی حلقه هم نزن ،عوارضش بیشتراز حسناش هست ،من هن ...

من از خیلیا شنیدم ک میگن اونایی ک تیرویید کم کار دارن دوره اش ک تموم شه موهاشون برمسگرده حتی شاید بیشتر از قبل...من از دکتری ک خودش لیزر انجام میداد هم پرسیدم گفت‌نمیشه

حلقه چ عوارضی داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم تیرویید کم کار چراباید لیزر نکنه؟؟؟؟🤔🤔🤔میشه بگی حلقه هم نزن ،عوارضش بیشتراز حسناش هست ،من هن ...

عه.چرا ولی من در نظر دارم انجامش بدم.من دوس دارم کمی شکمم بره تو.ولی نه بخاطر شوهرم.برعکس شوهر اسی شوهر من تپل مپل دوس داره که من نیستم.

اگه عیب و ایرادی هم برطرف کن ظرفیت و ببر بالا تند تند قهر نکن باهاش که اگه یه روزی قهر کردی طاقت قهرتو نداشته باشه گاهی ازش تعریف کن. کنم یه مشکلی دارم نمیتونم تو رابطه با دست پس بزنم با پا پیش بکشم. 😂یعنی بلد نیستم بگم نه شوهرم میگه خوب حتما خستته باشه بعدا 😂😂😂نمیدونم چجوری ناز کنم 

وای برعکس من حس میکنم من دربرابر شوهرم اصلا جذابیت ندارم.اعتماد ب نفس ندارم.من دندونام خیلی داغونه ه ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

این چ طرز شوهرداریه!!!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
وای برعکس من حس میکنم من دربرابر شوهرم اصلا جذابیت ندارم.اعتماد ب نفس ندارم.من دندونام خیلی داغونه ه ...

اشتباه میکنی عزیزم  لطفا خیلی به خودت اهمیت بده باور کن اینجوری اونم بیشتر قدرتو میدونه بهت قول میدم خودتو تو الویت قرار بده عزیزم اگه تو خرج برای خودت نکنی مطمئن باش شوهرتم ازت راضی نمیشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 این چ طرز شوهرداریه!!!

من خودم مشکل دارم‌میدونم.خودمو پایین گرفتم اون مدام ب خودش میرسه اینجوری توقعاتشم میره بالا...موهاشو کاشت.دندوناش خراب بودن درستش کرد من دندونام ظاهرش مشکل داره وگرنه سالمه...الانم‌میخواد گوشی بگیره واسه خودش گفتم حق نداری گوشی منو ببر واسه خودت ی دونه نو واسه من بخر.فعلا ک قبول نمیکنه میگ تو گوشی دارس

من از خیلیا شنیدم ک میگن اونایی ک تیرویید کم کار دارن دوره اش ک تموم شه موهاشون برمسگرده حتی شاید بی ...

من سزارین کردم مث تو یکسال بعدزایمان شروع ب حلقه زدن کردم تا نیم ساعتم میزدم حلقه ،چندماه بعداون زیر بخیه های سزارینم یه توده دراومد بخاطرفشاری ک ب بخیه ها میومد

درکل حلقه کمردرد و شلی مفاصل میاره،بعضیاهم میگن باعث اسیب ب کلیه میشع

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
عه.چرا ولی من در نظر دارم انجامش بدم.من دوس دارم کمی شکمم بره تو.ولی نه بخاطر شوهرم.برعکس شوهر اسی ش ...

الان توضیح دادم براش گل😂

اونو بخون!ولی واقعا شکممو کامل جمع کرد

دقیقا شوهر منم  منم همین رفتار  شوهر شما رو انجام داده.و من الان میدونم تو ذهنش چی میگذره. ...

خیلی دلم میخواد پیج یا کتابی باشه ک اموزش داده باشه چون ووقعا نمیدونم باید چیکار کنم

من سزارین کردم مث تو یکسال بعدزایمان شروع ب حلقه زدن کردم تا نیم ساعتم میزدم حلقه ،چندماه بعداون زیر ...

من زایمانم طبیعی بود...الان حدود ۶ ماهه ک مدام روزی ۱۵_۲۰دقیقه حلقه میزنن