2777
2789
عنوان

دعوای دیشب با شوهرم+اسکرین شات

9781 بازدید | 140 پست

سلام بچه ها حالم ازش بهم خورد دیشب کلا نمیدونم چش بود این حرفو زد نشسته بودسم ساعت ۱۱ بود خواهرشوهرمم اونجا بود منم هرچی میگفتم پاشو ذغالو بریز دیگه دیره تا شام بخوریم پا نمیشد اخرش منم بلند گفتم ک حداقل پاشه ذغالو آماده کنه گفتم پاشو دیگه ذغالو درست کن منم بزنم سیخ ک بخوریم گرسنمونه دیره دیدم گفت حالا خوبه ماهی سه چهاربار کباب میخوریم تو یه هفته نخوری آبروی منو ببری من هنگگگگ بودم اصن نمیدونستم چی بگم بعد اینکه ...

وا

خب شمام با لحن بهتری میگفتی

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ک دید من فقط نگاه میکنم و هیچی نمیگم خورشم فهمید چی گفته سریع اومد بغلم کرد پیش آبجیش ولی من خیلی اعصابم خورد شد و محل ندادم بهش خلاصه گذشت و کباب اماده شد من حتی لببب نزدم ب کباب ولی سر سفره نشیتم ک دامادشون و خواهرش ناراحت نشن ک این پیامارو داد بهم 

کوو

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم