2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست

خب راست میگه دیگه۲۷سالشه دنبال کار تو فرم نباید بگردم حتما یه دوره ی فنی چیزی بگذرونه بره دنبال کار و کاسبی اینجوری که نمیشه دیپلم و بدون سرمایه و بدون هنر 

اینجوری بشینه ۴سال دیگم همینه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا اهمیت خوبی و خوش اخلاقی بعد از پوله

البته مشکل برادرت فقط بی پولیش نیست بیکاریش هست

تا کار پیدا نکرده براش زن نگیرید

بعد خودتون میگید هیچ پولی نداره پس چطور میخواد خرج خونه زندگی رو بده که بهش اصرار میکنید زن بگیره؟

اگه میتونید تو آشنا و فامیل بگیردید براش یه پارتی جور کنید ببرتش سر کار

اگه پارتی نداره بگید بره سر جاهای مختلف کارگری مثلا پیک موتوری و اینجور چیزا

یا با ماشینش تو اسنپ کار کنه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
جدی؟ چه خوب

آره چند هفته رفت تو شهرک قدس تهران تو اسنپ کار کرد می‌گفت خیلی خوبه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

ماشین که داره بره مسافر کشی تا پیدا شدن کار

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

اولا که اهل خلاف نبودنش آپشن یا لطف نیس 

هر آدمی وظیفشه که اهل خلاف نباشه 

ثانیا وقتی دنبال تحصیل نرفته لاقل باید دنبال یه حرفه یا هنر دیگه ای میرفته تو ۲۷ سالگی بیکار بودن هنر میخاد

میتونه بره تو اسنپ کار کنه 

بره تو رستورانا کار کنه پیک موتوری بشه یا گارسون یا....

اگه رفیقی داره که بهش مطمئن هست شریکی مغازه باز کنن 

بره یه مدت شاگردی کنه پیش یه مکانیک تا هم کار یاد بگیره همم پول بگیره