2777
2789
عنوان

بچه ها کسی rtms انجام داده برای درمان وسواس فکری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11071 بازدید | 54 پست
همه چی برمیگرده ب تفکرات خودمون عزیزم من پیاده روی اهنگ گوش دادن تو دفترچه یادداشت گوشیم هر از گاهی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6685897/بچه-ها-من-بنظرتون-وسواس-گرفتم

این وسواس منه🥺🥺🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینیم دلیل اینکه ما ی موضوعی رو اینقدر بزرگش میکنیم چیه ریشه یابی کنیم بترس هامون غلبه کنیم 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6685897/بچه-ها-من-بنظرتون-وسواس-گرفتم این وسواس منه🥺 ...

خب چیشده ک فکر میکنی ب این مرحله رسیدی؟؟چیز بدی دیدی یا خاطره بدی داری؟

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
چه وسواسی داشتی!؟؟  اخه منم تو.مرز خودکشیم

بخوام بگم مفصله کل زندگیم از وقتی ازدواج کردم 16ساااااال و تا الان....چرا زندگیم بی روحه چرا شوهرم کشته مردم نیست چرا خونوادم حمایتم نکردن مگه من چ گناهی ب درگاه خداکرده بودم احساس طرد شدگی خودکم بینی و.....

اها عزیزممم خداروشکر حالت خوب شده من که امیدی به خودم ندارم🥺🥺🥺

ببخش گلم میپرسم با دوستت وارد رابطه شدی یا فقط در حد حرف

ببین عزیز دلم کاملا حالت و.درک میکنم ولی باید بدونی همه آدما ک یک جور نیستن حالا شانس از اون بدجنسا گیرت افتاده.سعی کن وقتتو پر کنی یا با کتاب خوندن یا با دوستات یا حتی آشپزی و.ورزشو.....خودتو خسته کنی در ضمن ی دمنوشی هست ک بمن خیلی خیلی کمک کرد تا ذهنم آروم بشه اینجور بودک فکر و خیال میومد سراغم ولی گذری بود بهش بها نمیدادم خواستی اسمشو بهت میگم

نه بابا فقط در حد حرف بود 

خیلی هم بهتر سعی کن برای خودت فضاهای آرامشبخش ایجاد کنی یکی با نماز آروم میشه یکی با آهنگ ببین تو چجور اروم میشی

ببین عزیز دلم کاملا حالت و.درک میکنم ولی باید بدونی همه آدما ک یک جور نیستن حالا شانس از اون بدجنسا ...

عزیزم کارم از دمنوش گذشته یکسالع ذهنم درگیره هرکاری میکنم نمیتونم فکرمو از این موضوع جدا کنم امیدمو از دست دادم دیگه😔😔😔