الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخورم همیش عشقم فقط دعاکن برام خوب شم و زندگیم تباه نشع دست به خودکشی بزنم😔
ی چی بگم قشنگم....برادر من خودکشی کرد تو 27سالگی و اوج جوونی بنظرت چیشد؟؟؟؟الان بعد بیست سال هر کی یادش میفته فحشش میده ک چرا اینکارو کرد😔در ضمن ماک این دنیامون عذابه چرا اون دنیامونم نابود کنیم من دیگه ن ب خودکشی فکر میکنم ن این جرتو پرتا چون تا مرگ طبیعی باید روحم سرگردون باشه فقط بگو شکستت میدم ای فکر لعنتی من قویم پیشت کم نمیارم یمدت برو پیاده روی هندزفری بذار تو گوشتت بخدا حالت بهتر میشه....در ضمن فقطمنو تو نیستیم مشکل و درد داریم تو همین نی نی سایت و ببین سعی کن همیشه بدتر از خودتو ببینی تا ب زندگی امیدوار بشی برای اهدافت بجنگ بخدا بخوای خوب میشی منم برات دعا میکنم عشقم😘😘😘😘😘
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
داداشم خودشو دار کشید😔ببین شایدم اونم عین ما فکر میکرده اگه دست ب این کار نمیزد الان زنده بود و با گذشت زمان خیلی مشکلات حل شده بود....حالا ما هم باید خودمونو جای اون بذاریم بخدا خودکشی راه حل مناسبی نیست فقط مرگه ک چاره نداره سعی کن فقط رو افکارت کارکنی بخدا حیف جوونیت و عمرت الکی بخواد اینجوری بگذره
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
داداشم خودشو دار کشید😔ببین شایدم اونم عین ما فکر میکرده اگه دست ب این کار نمیزد الان زنده بود و با ...
عزیزمممم😥😥😥😥قضاوتش نمیکنم چوم مطمعنم اینقد حالش بد بوده که به ته خط رسید وگرنه کسی از خوشی خودکشی نمیکنه خدا رحمتش کنه ادم تحمل کنه و صبر کنه قطعا خوبه امیدوارم حال منم خوب بشه و عاقبت به خیربشم😥😥