2777
2789
عنوان

بچه ها کسی rtms انجام داده برای درمان وسواس فکری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11064 بازدید | 54 پست
عزیزم کارم از دمنوش گذشته یکسالع ذهنم درگیره هرکاری میکنم نمیتونم فکرمو از این موضوع جدا کنم امیدمو ...

منم عین تو بودم عزیزم فقط میگفتم نمیشه من نمیتونم رفتی پیش مشاور؟؟

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
نمیدونم واقعا از هیچی لذت نمیبرم 😔😔😔

حالاامتحان کن عزیزم چکاپ شدی کمبود بعضی ویتامینا هم باعث میشه منم ویتامین دی م کم بود حتما برو دکتر خودت باید بداد خودت باید برسی باور کن

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود ویتامین دی دارم عزیزم بنظرت خوب میشم؟؟

چرا نشی گلم حتما خوب میشی فقط داروتو بخور پشت گوش ننداز

عزیزم کارم از دمنوش گذشته یکسالع ذهنم درگیره هرکاری میکنم نمیتونم فکرمو از این موضوع جدا کنم امیدمو ...

دمنوش هوفاریقون بخر بخور عالیه امتحان کن ضرر نداره بخدا فقط کمی تلخه باید با عسل بخوریش 

میخورم همیش عشقم فقط دعاکن برام خوب شم و زندگیم تباه نشع دست به خودکشی بزنم😔

ی چی بگم قشنگم....برادر من خودکشی کرد تو 27سالگی و اوج جوونی بنظرت چیشد؟؟؟؟الان بعد بیست سال هر کی یادش میفته فحشش میده ک چرا اینکارو کرد😔در ضمن ماک این دنیامون عذابه چرا اون دنیامونم نابود کنیم من دیگه ن ب خودکشی فکر میکنم ن این جرتو پرتا چون تا مرگ طبیعی باید روحم سرگردون باشه فقط بگو شکستت میدم ای فکر لعنتی من قویم پیشت کم نمیارم یمدت برو پیاده روی هندزفری بذار تو گوشتت بخدا حالت بهتر میشه....در ضمن فقطمنو تو نیستیم مشکل و درد داریم تو همین نی نی سایت و ببین سعی کن همیشه بدتر از خودتو ببینی تا ب زندگی امیدوار بشی برای اهدافت بجنگ بخدا بخوای خوب میشی منم برات دعا میکنم عشقم😘😘😘😘😘

باشه عزیزم میخرم خداکنه اثر کنه برام

ببین گلم فک کن نوشداروعه باید فکرتم مثبت باشه بگو من این بخورم خیلی خوب میشم

ی چی بگم قشنگم....برادر من خودکشی کرد تو 27سالگی و اوج جوونی بنظرت چیشد؟؟؟؟الان بعد بیست سال هر کی ی ...

داداشت زنده موند یا فوت کرد؟؟؟

اخه ابجی خیلی عذاب میکشم از هیچی لذت نمیبرم داغونم اگه خوب نشم چیکار کنم🥺🥺🥺🥺

داداشت زنده موند یا فوت کرد؟؟؟ اخه ابجی خیلی عذاب میکشم از هیچی لذت نمیبرم داغونم اگه خوب نشم چی ...

داداشم خودشو دار کشید😔ببین شایدم اونم عین ما فکر میکرده اگه دست ب این کار نمیزد الان زنده بود و با گذشت زمان خیلی مشکلات حل شده بود....حالا ما هم باید خودمونو جای اون بذاریم بخدا خودکشی راه حل مناسبی نیست فقط مرگه ک چاره نداره سعی کن فقط رو افکارت کارکنی بخدا حیف جوونیت و عمرت الکی بخواد اینجوری بگذره

چشم عشقم ممنونم ازت❤❤❤

بی بلا گلم امیدوارم ی روز تو همین تاپیکت منو صدا بزنی و بگی غلبه کردی و مشکلتو شکست دادی🤲💪

داداشم خودشو دار کشید😔ببین شایدم اونم عین ما فکر میکرده اگه دست ب این کار نمیزد الان زنده بود و با ...

عزیزمممم😥😥😥😥قضاوتش نمیکنم چوم مطمعنم اینقد حالش بد بوده که به ته خط رسید وگرنه کسی از خوشی خودکشی نمیکنه خدا رحمتش کنه ادم تحمل کنه و صبر کنه قطعا خوبه امیدوارم حال منم خوب بشه و عاقبت به خیربشم😥😥