2777
2789
عنوان

کنکوریای با تجربه

53 بازدید | 3 پست

بچه ها شیمی توی تجربی خیلی اهمیت داره من متاسفانه دهمم رو به صورت سطحی خوندم و الان یازدهمم به نظرتون الان برای دهم هم کلاس تست برم؟! ارزشش رو داره ؟! میترسم برم دهم رو هم ثبت نام کنم بعدا پشیمون بشم چون هزینه ها هم زیاده😢

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

شیمی دهم خیلی سخته یازدهم متوسط و دوازدهم آسون ولی پایه همشون دهم چون خیلی از سوالای یازدهم و دوازدهم مربوط به همون دهم سعی کن حالا یا با کمک آموزشی یا کلاس خوب یادش بگیری

ماهیچ الهی،همه تو⁦❤️⁩
شیمی دهم خیلی سخته یازدهم متوسط و دوازدهم آسون ولی پایه همشون دهم چون خیلی از سوالای یازدهم و دوازده ...

ممنون عزیزم 

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كتاب مبتكران بهمن بازرگان رو بگير تا قبل تابستون تموم كن

موازنه و استوكيومتري و ساختار لوويس تو فصل دو دهم مباحث پايه شيمي هستن و بايد بلد باشين

همچنين قطبي ناقطبي فصل سه و مدل كوانتومي فصل يك