2777
2789
سلام خانما خشکل.موها و آرایش صورت رو میرین هر عروسی آرایشگاه یا خودتون انجام میدین؟
آگاه باشید که قلب ها تنها با یاد خدا آرام میگیرد
اقوام درجه یک ارایشگاه... بقیه خودم تو خونه درست می کنم
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دایی خاله ای کسی باشه میرم درغیر این صورت نه. بیکارم مگه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بستگی داره به اینکه اقوام درجه چند باشن ولی معمولا من فقط میرم موهامو درست میکنم میکاپ رو خودم انجام میدم خیلی راضی ترم
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
موهامم اگه نزدیک باشه مدل دار مثلا فر درشت و لینل میزنم و گرنه لخت ساده
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی