2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

731 بازدید | 54 پست

سلام دوستان کسی در مورد بارداری پوچ چیزی میدونه ؟من رفتم سونو هفته پنجم هستم فقط کیسه رویت شد بدون جنین بهم گفت هفته ی دیگه باز تکرار بشه سونو شاید پوچ باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 5 زوده تا 8 هفته اینا وقت هست نترس

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

منم پارسال داشتم یک مورد هفته هشتم بود چند رور قبلش لک بینی پیدا کردم رفتم دکتر برام سونو نوشت ساک دیده شد جنین نه گفت دو هفته دیگه بیا مجدد سونو فروا عصرش خونریزی پیدا کردم و سقط شد فقط یه ساک بدون جنین بود شایدم جنین داشت نمدونم تو سونو 8 هفته نشون نداد که 

چنر روز از موعدت میگذره شاید زود رفتی ساک تشکیل شده جنین هنوز نه وایسا دوهفته دیگه برو

آخه دو هفته پیشم رفتم گفتن خیلی کوچیکه زود اومدی دوهفته دیگه بیا امروز رفتم گفت فقط ساک هست ،به نظرتون پنج هفته وپنج روز میشه فقط ساک باشه ؟بعد جنین تشکیل بشه ؟

هفته 5 زوده تا 8 هفته اینا وقت هست نترس

😭😭😭😭بعد از پنج سال انتظار الانم اینجوری استرس دارم 😭😭😭پریودم  ۲۳ خرداد بود 

هفته پنجم جنین خیلی کوچیکه اصلا قابل رویت نیست. هفته هشتم برو که صدای قلبشم بشنوی.  خیلی زود ب ...

مثلا امروز رفته بودم صدای قلبشو بشنوم اصلا از نظر روحی تخلیه شدم خیلی حالم خرابه 😭😭😭

😭😭😭😭بعد از پنج سال انتظار الانم اینجوری استرس دارم 😭😭😭پریودم  ۲۳ خرداد بود

بتات چند بود؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
منم پارسال داشتم یک مورد هفته هشتم بود چند رور قبلش لک بینی پیدا کردم رفتم دکتر برام سونو نوشت ساک د ...

عزیزمممم😞😞