2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش من ۴ هفته و ۵ هفته میگفتن پوچه موندم ۹ هفته و ۳ روز رفتم کامل کامل بود حتی قلبشم ضربان داشت دکترا بلدن آدمو سکته بدن.منو چی میگی بعد ۲۶ هفته میگن یه جنین دیگه ام داری چنتا متخصص معاینه کرده اما سونو نمیبینتش ضربان داره ولی دیده نمیشه یکی میگه رشدش ناقصه هرکی یه چیزی میگه فقط یه جنین دیده میشه 😭😭😭😭

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
وییییی چطور میشههههه

نمیدونم خیلی میترسم حالم چند روزه خرابه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
توکل کن ب خدا قرآن بخون ..آیه الکرسی بخون ...

یکیش کاملا سالمه و دختره کامل دیده میشه اونیکی نمیدونم دیگه چرا دیده نمیشه آخه ضربان داره😔همش دعا میکنم کلی نذر کردم

دوستان من پیامام زیاده یکی یکی جواب نمیدم ممنونم از همتون ،انشاالله خدا دل تک تکتون رو شاد کنه ،منم از برنامه یک زن استفاده میکنم دقیقا هم پنج هفته وپنج روزم دعا کنید واسم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💜