2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 54 پست
اصلا ازم بتا نگرفتن ☹️صبح برم ازم بتا میگیرن؟؟؟؟باید چند باشه خوبه ؟؟؟

پس از کجا فهمیدی حامله ای؟؟؟ ازمایش ندادی مگه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از کجا فهمیدی حامله ای؟؟؟ ازمایش ندادی مگه

آزمایش خون دادم مثبت شد بیبی چک هم مثبت شد کلی سونو رفتم همشون کفتن حامله ای ولی کوچیکه دو هفته دیگه  باز سونو تکرار بشه تا امروز که کفت فقط ساک قابل رویته بدون زرده 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💜
آزمایش خون دادم مثبت شد بیبی چک هم مثبت شد کلی سونو رفتم همشون کفتن حامله ای ولی کوچیکه دو هفته  ...

خب عزیزم همون ازمایش ازمایشه بتاس عکس ازمایشتو بفرس 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اخه چرا اینقد زود میرید سونو بزارید ی چیزیش تشکبل شه بعد برید 

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 
آخه دو هفته پیشم رفتم گفتن خیلی کوچیکه زود اومدی دوهفته دیگه بیا امروز رفتم گفت فقط ساک هست ،به نظرت ...

من دو بارداری پشت سرهم داشتم والله 3 ماگی زفتم ک دیگه کامل  بشه

بخدا عجله نکنید همه چی درست میشه 

اخه این سونوها میدونی چ ضرری دارن برا بچه

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 
😔😔خیلی زود رفتم از بس ذوق دارم 

خب اشتباهت اینجاس عزیزم 

خواهر زادم رفت سونو زود داد گفتش قلبش تشکیل نشه برو دوهفته دیگه بیا قلبش تشکیل نشد باید کورتاژ کنی  ولی خداروشکر تشکیل شد اخه زود نرید

راستی سوره یاسین بخون برا تشکیل قلب جنین

خب اشتباهت اینجاس عزیزم  خواهر زادم رفت سونو زود داد گفتش قلبش تشکیل نشه برو دوهفته دیگه بیا ق ...

وای عزیزممممم خدارو شکررررر😍😍😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💜
😔😔خیلی زود رفتم از بس ذوق دارم 

انشالله سالم بیاد بغلت شب بیداری خستت کنه😊