2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید 🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
چرا به حساب ما 95800 واریز شد 65 میلیون رفتیم مغازه فامیلشون کارت کشیدیم 

باید بری محضر تععد بده که باز پرداخت اقساط با خودشه یا یه اقرارنامه دستی خودتون بنویسید با امضائ و اثر انگشت اون و دو تا شاهد مرد . فعلا رسید pos رو نگهدار برای زمانی که اگر شکایت کرد . در ضمن به بانکی هم که وام گرفتی موضوع رو اطلاع بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرت شکایت نکرد آخه خیلی ترسیدم اگه آدم نامردی باشه شکایت کنه بدبخت میشم

نه نترس‌شما که اولین و اخرین کسی نیستی که وامشو فروخته.نه متاسفانه اون نفر بعد دوسال فراری بودن فوت کرد.دست پدر شوهرمن از همه جا کوتاه شد.ته دلت خالی نشه‌ .شما که ضامن نیستی

نه نترس‌شما که اولین و اخرین کسی نیستی که وامشو فروخته.نه متاسفانه اون نفر بعد دوسال فراری بودن فوت ...

آره ولی چون مدرکی نگرفتم ترسیدم بخدا شانس که نداریم 

از بدبختی نداری فروختمش حالاهم بدهم دنبالش خیلی بده

خدایاشکرت 🙏
انشالله اتفاقی نمیفته.ولی برین بانک شاید ادرس و تلفن طرف رو بده بهتون .

تلفنشو داریم کارمند مترو تهران آدم بدی به نظر نمیومد ولی یه جا خوندم که اگه کسی ضامن شد ولی جلوی حقوقشو بستن میتونه شکایت صاحب وام کنه منم ترسیدم خواستم مطمعن شم وگرنه خداروشکر الان 3 ماه گرفتیمش ولی چیزی نشده

خدایاشکرت 🙏

نگران نباش عزیزم اولا خودش ضامن هست .دوما ازکارت خوانی که مال فامیلش بود و کارت کشیدی براش کاغذ رو نگه دار حتما ازروی کاغذ کپی بگیر چون اون کاغذ ها بعد از دوهفته خود به خود پاک میشن.بعد حتما برو مغازه ی همون فامیل طرف ازطریق اون پیداش کن قرار داد بنویس وذکرکن که قسط رو باید خودش بده.حتما ابن کارو بکن.حتما.

خوب هم مغازه ی فامیلش رو میشناسی .هم تلفن طرف رو داری هم میدونی کجا کارمیکنه.پس مشکلی نیست صبح اول وقت سریع برو یه نوشته با ۳ تا شاهد حتما مرد باشه اگه زن شاهد باشه .دونفر رو یک نفر حساب میکنن.۳ نفر شاهد ببر قراداد بنویس تموم کن

نگران نباش عزیزم اولا خودش ضامن هست .دوما ازکارت خوانی که مال فامیلش بود و کارت کشیدی براش کاغذ رو ن ...

آخه من گفتم که قرار داد بنویسیم ولی خانومش گفت لازم نیست وقتی ما ضامنیم خودمون باید پرداخت کنیم وگرنه حقوق خودمون میبندن من از چند نفر پرسیدم گفتن راست میگه منم دیگه ننوشتم چیزی ولی شماره طرف داریم آدرس محل کارش بلدیم از بانک میتونیم پرینت حساب همسرمو بگیریم که داخل یه روز 65 میلیون کارت کشیده خداروشکر تا الان چیزی نشده ولی الان یه جا نوشته بود طرف میتونه شکایت صاحب وام کنه خیلی خیلی ترسیدم بخدا 

خدایاشکرت 🙏