2777
2789
عنوان

در مورد استوری

75 بازدید | 10 پست

من امروز ۶ تا استوری گذاشتم، یکی از دوستام چهارتای اولی رو ندید ولی دوتای آخری رو دید 

چجوری میشه؟ 

به پیج سیسمونی و اکسسوری اتاق کودک و عروسک های پارچه ای و دستساز من سر بزنید@pitkeleh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای منم استوریمو دیده بود ولی برا من نزده بود 😬

حالت روح داشت

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

چون استوریا چهار تای اولی واسش دانلود نشده بود  بعد دو تا اخری واسش دانلود شده بود یا چهار تای اولیشو با حالت روح ریده بود دوتاشو بدون حالت روح

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
واتساپ جی بی داره خودش تیک میزنه ک کدوم وضعیتت رو ببینه  ۴تای اولی هم دیده ولی تیک بازدید نزد ...

اینستا

به پیج سیسمونی و اکسسوری اتاق کودک و عروسک های پارچه ای و دستساز من سر بزنید@pitkeleh
چون استوریا چهار تای اولی واسش دانلود نشده بود  بعد دو تا اخری واسش دانلود شده بود یا چهار تای ...

مگه اینستا روح داره؟

مگه اینستا روح داره؟

اره 

چطورییی؟؟

چی چجوری؟