2777
2789
عنوان

جوش مقعدی نوزاد

1397 بازدید | 10 پست

خانمخاکسی میدوناباید چبکار کنم اطراف مقعد نوزاد یک ماه و نیمه ام جوش های قرمز زده که گاهی با دستمال مرطوب پاک میکنم میبنم یکم خون میاد .کسی تجربه دارهبابد چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دخترم دوسالشه فقط یک بار بهش دستمال مرطوب زدم و دقیقا همینطوری شد

بچه شما هم حساسیت داره همیشه با آب ولرم بشورس و خشکش کن و پماد زینک فیروز چرب کن 

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن
الان دخترم دوسالشه فقط یک بار بهش دستمال مرطوب زدم و دقیقا همینطوری شد بچه شما هم حساسیت داره همیشه ...

زینک معمولی دارم میشه اونم زد یا حتماباید مال نوزاد باشه

زینک معمولی دارم میشه اونم زد یا حتماباید مال نوزاد باشه

اونم بزن

ولی همیشه یک زینک فیروز تو کیفت باشه عالیه

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن