2777
2789
عنوان

امشب باشوهرم قهر کردم

255 بازدید | 7 پست

یعد دوهفته از سرکارش اومده منم باهاش قهر قهر کردم اخه توی این دوهفته بچم تب کرد اونم حتی یه زنگ نزد احوال بچمو بپرسه امشب میگه من یعد دوهفته اومدم چرا اعصابمو خورد میکنی منم گفتم مسخام سر ب تنت نباشه‌..‌.تو حتی ی پیام درستم ندادی تو این هفته ب من...میخامد چیکار

تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..

ما ک هرشب قهریم بخاطر خستگی شوهرم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش با پرخاشگری جوابشو نمیدادی حق داریا ولی یه کم آروم باش تا بتونی حرفتو تو گوشش فرو کنی

بخدا توی این هفته حتی یه احوال از من نپرسیده پس  فایدش چیه

تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..
بخدا توی این هفته حتی یه احوال از من نپرسیده پس  فایدش چیه

میدونم میگم که حق با توعه

ولی سیاست چیز خوبیه

نمیگم منم دارما

ولی مردها خیلی روی این قضیه پرخاشگری حساسن

با زبون نرم حرفتو بزن و بگو چقدر بهش احتیاج داشتی

اجازه بده به جای اینکه حس کنه وجودش به هیچ دردی نمیخوره و الان هم اشتباه کرده برگشته خونه، حس کنه چقدررررر لازمش داشتی. 

روان‌شناس‌ها میگن مرد اگه حس کنه که به درد نمیخوره خدایی نکرده زندگیشو زنشو میذاره کنار

همیشه بهش بگو که چقدر به تکیه کردن بهش نیاز داری

پاشو برو پیشش الان و این حرفارو از ته دلت بزن

بدون سرزنش و بدون غر زدن فقط از حال بد روزهایی که نبوده براش بگو

اگه جواب نداد من اسممو عوض میکنم

عزیزم شما کیست داشتی چیکار کردی باردار شدی توروخدا بگو

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍