2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شا الله که حاجت روا بشی عزیزم

قربونت ممنون خصوصی رو چک کن😍😍😍😍

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

زهرام دعاکن تودلیم پسرباشه نذرکردم سالم و صالح باشه اسمشوبزارمحمدمهدی۳تادختردارم اسمم مونده دخترزا💚😭😭

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
من میفهممت گلم انشاالله حالش خوب خوب خوب میشه نگران نباش چرا مریض شده؟

عزیزم از نفهمی من تصادف کرد 😭خدا میدونه از دیشب تو جهنمم دکتر بردمش کار خاصی نکرد گفت باید زمان بدیم ببینیم خوب میشه یا نه 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
عزیزم از نفهمی من تصادف کرد 😭خدا میدونه از دیشب تو جهنمم دکتر بردمش کار خاصی نکرد گفت باید زمان بدی ...

انشاالله میشه کنارش باش حست که کنه و بفهمه براش مهمی حالش خوب خوب میشه منم سگم پارسال مرد حالتو میفهمم

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
انشاالله میشه کنارش باش حست که کنه و بفهمه براش مهمی حالش خوب خوب میشه منم سگم پارسال مرد حالتو میفه ...

عزیزم ببخشید اگه ناراحت نمیشی میشه بپرسم چرا مرد؟

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
انشاالله میشه کنارش باش حست که کنه و بفهمه براش مهمی حالش خوب خوب میشه منم سگم پارسال مرد حالتو میفه ...

من کنارشم ولی تحمل این که ببینم درد داره خیلی سخته😔

تصادف کرد حال و اوضاعش خیلی بد شده بود همون دقیقه مرد

آخی ببخشید داغت رو تازه کردم 😔😔خیلی سختههه 

ببخشید