2777
2789

میشه قسمت بدم؟

من سگم حالش بده میشه از اقا امام زمان بخاطر من بخاطر خدا بخوای حالش خوب شه؟

شاید خنده دار باشه ولی سگم تمام زندگی منه 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای مامانم و عاقبت بخیری خواهرم دعا کنین لطفا🥺❤

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

حلالم کنید اینجا پیام میدم 

التماس میکنم تا آخر بخونید 

خواهش میکنم التماستون میکنم 

برای پدرم به اسم علی دعا کنید 

به خاطر کرونا درگیری ریه ۳۰ درصد داره 

خواهش میکنم براش دعا کنید داروهاش صد در صد نتیجه مثبت بده و کاملا درگیریه ریه اش کاملا برطرف شه و هیچ اثری از کرونا در بدن و ریه بابام باقی نمونه 

التماس میکنم برای مامانم به اسم زهرا هم دعا کنید درگیریه ریه نداشته باشه 

برای خواهرم به اسم یلدا و خودم به اسم فاطمه دعا کنید ما هم مشکلی نداشته باشیم 

برای بابام دعا کنید 

براتون دعا میکنم 

مطمئنم دعا هاش شما میگیره 

هر طور میتونید با خواندن هر جور دعایی فقط دعا کنید 

مامانم و بابام و خودم و خواهرم جون سالم به در ببریم 

مخصوصا بابام و مامانم 

😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲

التماس میکنم 

ان شا الله حاجت روا بشی عزیزم . برای خودم و خانوادهم دعا کن.    @پره_پروانه   @m4mmm   @daryaaaaaakhanom   @armita__05   @mahak_sharma20    برای حاجت روایی دوستام هم دعا کن عزیزم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
میشه قسمت بدم؟ من سگم حالش بده میشه از اقا امام زمان بخاطر من بخاطر خدا بخوای حالش خوب شه؟ شاید خن ...

من میفهممت گلم انشاالله حالش خوب خوب خوب میشه نگران نباش چرا مریض شده؟

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
ان شا الله حاجت روا بشی عزیزم . برای خودم و خانوادهم دعا کن.    @پره_پروانه     ...

@مرمر۷۴۶۱۶   برای سلامتی خودش وخانوادش دعا کن 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
ان شا الله حاجت روا بشی عزیزم . برای خودم و خانوادهم دعا کن.    @پره_پروانه     ...

چشم گلم😍😍😍😍😍

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘