ای جانم اتفاقا شوهر منم پیشنهاد عدس پلو داد
واقعیت من پیاز زیاد میزنم
قبلاً عدس رو جدا چند دقیقه با آب میزاشتم بپزه
برنج هم خیس میکردم
اما هم برنج وا می رفت هم عدس هام تقریبا باز میشدن نه خیلی ها
اما این بار نه برنج خیس کردم نه عدس پختم
عدس و کمکش و برنج رو باهم ریختم پخت دم گذاشتم
واقعا هم عدس پخته بود هم برنج
حالا محض احتیاط شما در حد یک ربع بزار بپزه ( نیم پز)
بعدش به برنج آبکش میتونی اضافه کنید نه هم که مثل من بزارید بی دردسر باهم بپزه
اما برای مواد گوشتی
من مواد رو جدا جدا درست میکنم
اول پیاز بزرگ رو خلالی میکنم
اگه وقت باشه کاراملی میکنم ؛ نداشته باشم ساده سرخ میکنم
بعدش هم گوشت
به گوشت یکم زردچوبه ؛ فلفل ؛ دارچین و از همه مهم تر نصف یه عصاره رو میزنم !
( عصاره خودش شوره من همیشه نصف میزنم یا هم اصلا نمک نمیزنم )
اینارو قاطی کن عصاره خیلی خوشمزه میکنه 😭😭😭😭😭👍🏻👍🏻👍🏻
خلاصه پیازتم یا بعدا قاطی کن یا جدا سرو کن
من قاطی میکنم
بعد با رب بزار یکم بپزه ( آب دار هم میتونی برداری )
شوهر من مواد گوشتی رو آب دار دوست داره ترد خیلی خوشش نمیاد
ببخشید طولانی شد
نوش جونت بشه