2777
2789
عنوان

برای فردا ناهار چی بزارم 😶😭

108 بازدید | 8 پست

وای وای وای دیگه عقلم نمی‌رسه خسته شدم از مرغ و گوشت ولی نه بادمجون میخوریم نه کدو نه چیزی 

بعد یه سوال 

شما گوشت بوقلمون رو چجوری درست میکنید؟؟

پول مرغم به زور داریم تو میگی بوقلمون/:

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول مرغم به زور داریم تو میگی بوقلمون/:

وای سوال بود برام 🤣🤣🤣🤣🤣

آخه تو گوگل اتفاقی اومد بالا دیدم چه استخون هایی داره چهار برابر مرغ چجوری میپزن 

سوال کردم

وای سوال بود برام 🤣🤣🤣🤣🤣آخه تو گوگل اتفاقی اومد بالا دیدم چه استخون هایی داره چهار برابر مرغ چجو ...

مثه مرغ ولی بیست سی دقیقه بیشتر

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
فردا عدس پلو داریم ولی خوشمزه نمیشه برای ما یه بار پخته بودیم توش کشمش و زرشک و کوفته ریزه ریخته بود ...


ای جانم اتفاقا شوهر منم پیشنهاد عدس پلو داد 

واقعیت من پیاز زیاد میزنم 

قبلاً عدس رو جدا چند دقیقه با آب می‌زاشتم بپزه 

برنج هم خیس میکردم 

اما هم برنج وا می رفت هم عدس هام تقریبا باز میشدن نه خیلی ها 

اما این بار نه برنج خیس کردم نه عدس پختم 

عدس و کمکش و برنج رو باهم ریختم پخت دم گذاشتم 

واقعا هم عدس پخته بود هم برنج 

حالا محض احتیاط شما در حد یک ربع بزار بپزه ( نیم پز)

بعدش به برنج آبکش میتونی اضافه کنید نه هم که مثل من بزارید بی دردسر باهم بپزه 

اما برای مواد گوشتی 

من مواد رو جدا جدا درست میکنم 

اول پیاز بزرگ رو خلالی میکنم 

اگه وقت باشه کاراملی میکنم ؛ نداشته باشم ساده سرخ میکنم

بعدش هم گوشت

به گوشت یکم زردچوبه ؛ فلفل ؛ دارچین و از همه مهم تر نصف یه عصاره رو میزنم !

( عصاره خودش شوره من همیشه نصف میزنم یا هم اصلا نمک نمی‌زنم )

اینارو قاطی کن عصاره خیلی خوشمزه می‌کنه 😭😭😭😭😭👍🏻👍🏻👍🏻

خلاصه پیازتم یا بعدا قاطی کن یا جدا سرو کن

من قاطی میکنم 

بعد با رب بزار یکم بپزه ( آب دار هم میتونی برداری )

شوهر من مواد گوشتی رو آب دار دوست داره ترد خیلی خوشش نمیاد 

ببخشید طولانی شد 

نوش جونت بشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792