2777
2789

امروز عصر بچم خورد زمین دستش شکست،من گذاشتمش تو ماشین آدرس نزدیکترین بیمارستان رو توی مپ گوشیم سرچ کردم و راه افتادم،چندتا خیابون که رفتم رسیدم به یه مسیری که یه طرفه بود و مپ تشخیص نداده بود،یه آقایی روی موتور کنارم بود،گوشیمو گذاشتم وسط پام و آدرس پرسیدم، گفت چرا از اینطرف اومدی که یه طرفه ست؟

منم اشاره کردم به وسط پام(از نظر خودم داشتم به گوشی اشاره میکردم😐) و گفتم والا این منو آورده اینجا، آقاهه یهو شوکه شد!گفت چی؟!

من دوباره کارم رو تکرار کردم.

خاک تو سرم،خیلی ترسیده بودم استرس هم داشتم‌

بعد یهو به خودم اومدم هی تند تند می گفتم مپ،مپ،گوشی،اینترنت،...هی بدتر چرت و پرت می گفتم.

بعد یهو آقاهه گفت دنبالم بیا تا راه رو بهت نشون بدم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

حلالم کنید اینجا پیام میدم 

التماس میکنم تا آخر بخونید 

خواهش میکنم التماستون میکنم 

برای پدرم به اسم علی دعا کنید 

به خاطر کرونا درگیری ریه ۳۰ درصد داره 

خواهش میکنم براش دعا کنید داروهاش صد در صد نتیجه مثبت بده و کاملا درگیریه ریه اش کاملا برطرف شه و هیچ اثری از کرونا در بدن و ریه بابام باقی نمونه 

التماس میکنم برای مامانم به اسم زهرا هم دعا کنید درگیریه ریه نداشته باشه 

برای خواهرم به اسم یلدا و خودم به اسم فاطمه دعا کنید ما هم مشکلی نداشته باشیم 

برای بابام دعا کنید 

براتون دعا میکنم 

مطمئنم دعا هاش شما میگیره 

هر طور میتونید با خواندن هر جور دعایی فقط دعا کنید 

مامانم و بابام و خودم و خواهرم جون سالم به در ببریم 

مخصوصا بابام و مامانم 

😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂🤣🤣🤣خاعککک

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

واییییی مردم از خنده 

به زور تایپیدم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)