2777
2789
عنوان

برای جلسه اول اشنایی مادر پسر باید گل ببره یا شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 28 پست
اگه پسر باشون نیست لازم نیست چیزی بیارن

شما اولین بار دارین میرین خونه کسی دست خالی میرین؟؟؟

جدا از خواستگاری

ادب حکم میکنه دست خالی نرن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شما اولین بار دارین میرین خونه کسی دست خالی میرین؟؟؟ جدا از خواستگاری ادب حکم میکنه دست خالی نرن

دقیقا 

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اولین بار دارین میرین خونه کسی دست خالی میرین؟؟؟ جدا از خواستگاری ادب حکم میکنه دست خالی نرن

والا هرکس اومده خواستگاری اینجوری اومده هروقتم ما رفتیم اینجوری رفتیم!

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
پسر و دختر همدیگه رو دیدن یا نه؟

نه ندیدن اما مادرها میشناسن همدیگرو اشناهستن

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
هیچی نمیبرن وقتی داماد نیست

منم همینو گفتم بهم میگن ادب حکم نمیکنه والا ما هرکس اومده اینجوری اومده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اگه پسر نمیارن دست خالی

موقعی که با داماد میرن باید دست پر برن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
والا هرکس اومده خواستگاری اینجوری اومده هروقتم ما رفتیم اینجوری رفتیم!

من رد میکنم بدون چون و چرا 

وقتی اینقدر شعور نذارن که اولین بار دارن میان منزل ما دست خالی نیام😐

چطور روشون میشه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پسر و دختر همدیگه رو دیدن یا نه؟

ندیدن همدیگرو اما مادرها میشناسن همو ولی رفت امد خانوادگی نداشتن

من رد میکنم بدون چون و چرا  وقتی اینقدر شعور نذارن که اولین بار دارن میان منزل ما دست خالی نیا ...

راستش ما اهواز، اصفهان، تهران هم فامیل داریم همشون اینجوری ان!

من رد میکنم بدون چون و چرا  وقتی اینقدر شعور نذارن که اولین بار دارن میان منزل ما دست خالی نیا ...

ببین الان خیلیا همینو که من گفتم گفتن

اگه پسر نمیارن دست خالی موقعی که با داماد میرن باید دست پر برن 

ن پسر نمیره فعلا مادر پسر و خانوم معرف که اشنای دختر هست باهم میرن

شیرینی و گل  ولی خواستگاری داماد نمیاد!؟ ینی چی اینکارا

خاستگاری نیست فعلا در حد اشنایی و رد بدل شماره هست

ن پسر نمیره فعلا مادر پسر و خانوم معرف که اشنای دختر هست باهم میرن

پس لازم نیست دست پر باشن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪