خانوم معرف و مادر پسر برای اولین جلسه اشنایی باید گل ببره یا شیرینی یا دست خالی بره یا هردو باهم ببره
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️
کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط همتوی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
شما اولین بار دارین میرین خونه کسی دست خالی میرین؟؟؟
جدا از خواستگاری
ادب حکم میکنه دست خالی نرن
یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد