2777
2789

سلام دوستان تو دو راهی بدی قرار گرفتم چند وقت پیش از شوهرم حق طلاق گرفتم در قبال بخشیدن مهریه و حق و حقوقم حالا باز شوهرم برگشته میگه زندگی کنیم ولی سرد برگشت مثل همیشه که التماسم میکرد نبود کلا احساس میکنم سرد شده حالا موندم چه کنم؟؟اخلاق بدش بدقولی عصبی خیلی عصبی اگه گیر ندم بهش خوبه ولی یه گیر کوچیک بدم بزن و بشکن به پا میکنه به خونوادش بیش از حد و اندازه پول میده و خرج میکنه خیلیا ازش سواستفاده میکنن ساده بازی درمیاره اصلا هم نمیشه باهاش حرف زد و بهش فهموند داره اشتباه میکنه  هست نکته های مثبتش در آمد بالا داره خیلی بالا بالاتر از اون چیزی که حدس بزنین و فکر کنید (اینم بگم خیلیییی بدهکاری داره خیلی زیاد ولی دو سال دیگه اوصاعش خیلی خوب میشه) دست و دلباز هر چقدر پول بخوام در اختیارم میذاره هر چند ماه در میون طلا میخره برام برای خونه اصلا کم نمیذاره بهترین لباس ها رو بهترین لوازم بهداشتی در کل بهترین ها رو فراهم میکنه مسافرت بخوام برم هر چقدر ازش تقاضا کنم همون و در اختیارم میذاره ببینید در کل اینکه از نطر مادیات همه چیییییز فراهمه نه نمیگه بهم ولی اخیرا خیلی سرد شده بود میگم اگه واقعا دوسم داشت چرا اومد وکالت طلاق داد بهم چرا مثل دفعه های قبل تلاش نکرد نگه ام داره نمیدونم با خودم فکر میکنم من سی سالمه موقعیت ازدواج بعدها کم یا اصلا ممکن برام پیش نیاد و گذشته از این اصلا پیش بیاد از کجا معلوم یکی باشه عین شوهرم درآمد بالا داشته باشه و برام همینقدر که شوهرم مایه میذاره اونم مایه بذاره برام دوستم میگه تو نمیتونی دیگه با یه مرد با درآمد متوسط زندگی کنی تویی که میری بازارر بی حساب کتاب خرید میکنی نمیتونی با حساب و کتاب زندگی کنی نمیتونی با حقوق کارمندی سر کنی پشیمون میشی و حسرت شوهر الان تو میخوری بعد اون وضعش بهتر میشه زن میگیره ممکن به گوشت برسه سکته کنی افسردگی بگیری میگه مطمئنم حسرت میخوری شک ندارم بعد دیگه پشیمونی فایده ای نداره مثل اینکه تو یه عمر بنز بشینی بعد چجوری میخوای سوار پراید بشی میگه بهش گیر نده عصبی نشه سر به سرش نذار بدقولی ام همه مردها دارن به خونوادشم پول میده فدای سرت تو واسه خودت پس انداز کن به اون نگو حالا چیکار کنم شما بگید

پ نوشت:من خودم در آمد ثابت ماهی شش تومن دارم خونه بزرگ و ماشین خوب و طلا هم دارم یعنی بعد طلاق از نظر مالی مشکل پیدا نمیکنم و کاملا مستقلم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل اصلی طلاقت چیه؟ فقط پولداریتون ومتوجه شدیم

سرد بودنش خودش میگه بخاطر بدهی و گرفتاری کاری درگیرم من میگم نه😔

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دلیل سرد شدنشو بپرس ازش

گرفتاری کاری و بدهی قسم میخوره بخاطر همینه ولی من باز ته دلم میگم یه چیزی لنگ میزنه این  وسط

چرا از شوهر به این خوبی میخوای جدا بشی، بشین خونه ات ازش گول بگیر، بچه بیار، عشق و حال کن، به خاطر ماهی 6 تومن بری سر کار که شوهرت هم درآمدش رو به اون و اون ببخشه

والا شوهر من کارمند هست، مثل شما هم مالی عالی نیستم ولی بهش گیر بدم از شوهر شما هم بدتره

در ضمن واسه خانواده اش هر خرج میکنه

سرد بودنش خودش میگه بخاطر بدهی و گرفتاری کاری درگیرم من میگم نه😔

بخاطراین حق طلاق گرفتی؟

این همه خوبیاش وزیرپات گذاشتی وفقط دنبال حق طلاق بودی

عزیزم کسب درآمدسخته خودتم که شاغلی مرداواقعاذهنشون درگیرمیشه وتصمیم درستی نمیگیرن بجای ارامش روحی خدشه به روحش واردمیکنید؟

بنظرم تو این شرایط سخت که همه چی واقعاااا سخت شده و همه فشار هم رو مرد خونه هست اونجوری که میگی هم داره سعی میکنه همه چیو به نحو احستت برات فراهم کنه،توام یکم همراهیش کن یکم رفیق باش باهاش‌.نصف بیشتر آقایون الان همینن چون شرایط واقعا سخته.بجای اینکه غر بزنین درک کنین یکم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

برخلاف دوستان نمیگم چون پول داره بمون،،،،،،ببین حالت باهاش خوبه یا توی قفس طلاییت تنهایی،،،،ببین چی روازدست میدی تاچی روبه دست بیاری هر کدوم اولویتته،،،خودت بهترمیدونی،،چی برات مهمتره،،،موفق باشید 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم