2777
2789
عنوان

بوي بد گوشت گوسفند

270 بازدید | 15 پست

سلام دوستان پری روز گوسفند خریدیم گوشتایی که چربی داشت رو جدا کردم برای چرخ کرده  کردمش توی دو تا کیسه گذاشتم یخچال

دیروز وقت نشد ببرم چرخ کنم امروز بردم

گوشت هیچ تغییر رنگی نداده بود ولی یکم بود‌میداد

بردم قضایی چرخ کنه گفت احتمالا خراب شده گفت نمک بگیر دو بسته نمک خریدم روش پاشید و یکم موند و‌بعد چرخ کرد 

الان نمیدونم‌چیکار کنم 

چیکار کنم بندازم بره؟؟؟؟

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا.هیچیش نیس.اگه بدون نایلون میزاشتی تو یخچال اصلا بو هم نمیگرفت.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

حالا یه سوال چرخ گوشت نداری؟ شما که گوشت میاری خونه میشوری و کاراش میکنی دوباره میبری چرخ کنه خب چرخ گوشت بخر 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
نه بابا ولی گوسفندی تک باشه چرخ بشه بوی لجن میگیره تو غذا با گوساله قاطی کن همیشه

گوشت گوساله تماما مریضی هست .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اصلا اینطور نیست. پس  شیر و لبنیات هم تماما مریضی هست.

با احترام خاتمه این بحث🌹🙏

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حالا یه سوال چرخ گوشت نداری؟ شما که گوشت میاری خونه میشوری و کاراش میکنی دوباره میبری چرخ کنه خب چرخ ...

چرخ گوشتم‌خراب شده منتظرم پول دستم بیاد یه چرخ گوشت جنس خوب بخرم

چیزیش نمیشه .من دیدم یه خانومیو اصلا به فریز کردن گوشت اعتقاد نداشت مثلا گوشت ۴ روز تو یخچالش بود تی ...

متاسفانه درجه یخچالمم خیلی بالا نبوده

چرخ گوشتم‌خراب شده منتظرم پول دستم بیاد یه چرخ گوشت جنس خوب بخرم

اووف واقعا درکت میکنم منم فاتحه چرخ گوشتم خوندم حالا قطعا الکیش گیر نمیاد چون خارجیه خیییلی زورم میگیره سالمه  ولی چرخ دندش شکست چون گوشت کوب اهنی از دستم افتاد توش اینم اینقدر قویی بود ک پاره کرد اهن ها رو

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اووف واقعا درکت میکنم منم فاتحه چرخ گوشتم خوندم حالا قطعا الکیش گیر نمیاد چون خارجیه خیییلی زورم میگ ...

اخی ان شاالله به زودی یه جنس خوب بخرین