2777
2789

خانما من 8ماهه اقدامم سیکل پریودیام 35روزس هرماه سرموقع پریود میشدم سه چهارماه اخیر ببخشید پریودم مقدارش کم بوده اما مثلا تا ده دوازده روز طول می‌کشید آخراش هم حالت لکه بینی داشتم این ماه نسبت به ماه های دیگه اقداممون کمتربود وروز 18پری یه رگه خونی دیدم ودیگه هیچی نبود تااینکه دیروز که 5روز مونده بودبه پری عذرمیخوام رفتم دستشویی بادستمال که خودمو پاک کردم خون دیدم وتا امروز فقط لکه بینی دارم وهنوز حالت پری نشده دیروز تا الان نوار گذاشتم حتی یه نوار هم پرنشده فقط بادستمال خونو میبینم یه دفعه قهوه ایی رنگه یدفعه قرمزه توروخدا اا کمک کنید بگید یه درصد هم احتمال داره باردارباشم یانه؟ آخه میخواستم زعفرون وگرمیجات بخورم تاپریم بیاد اما ترسیدم وگفتم باشما ها مشورت کنم بعد

ماهای قبل هم همش قسمت تخمدونا ورحمم وگاهی نافم تیرمیکشید ماه قبل بشدت بی‌خوابی هم سراغم اومده بود واقعا خسته شدم هرماه یه علائم ودرد جدید.. این ماه هم که اینجور تو خدااا کسی چیزی میدونه بگه.. البته دردای پری هم دارم اما خب خیلیییی کمه دلیلش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما کسیو میشناسی دراین باره اطلاعات داشته باشه تگش کنی؟؟؟ آخه چرا تاپیک میزنم کسی نمیاد😓

ن عزیزم متاسفانه نمیشناسم. فقط ب ذهنم رسید ک بری پیش پزشک. تست دادی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم شما کسیو میشناسی دراین باره اطلاعات داشته باشه تگش کنی؟؟؟ آخه چرا تاپیک میزنم کسی نمیاد😓

اگه تاپیک خواهرشوهر و مادرشوهر بود الان پربازدید میشد .

منظورتون بی بی چکه؟؟ نه ندادم آخه گفتم شاید پریود شدم

خب میخوای ی بی بی چک بزن . حدااقل میفهمی بارداری یا ن. ولی اگه از بارداری نبود حتما این ماه دکتربرو و بهش بگو. ان شالله ک ب زودی زود دامنت سبز میشه