2777
2789
عنوان

بااین مرد ازدواج میکنید؟

357 بازدید | 17 پست

بامردی که خیلی مهربونه

باگذشته

صبوره

از ۱۰۰ درصد ۷۰ درصد باهاتون پایه اس.پایه کارایی که دوست دارید

هرچی بخواین درحد وسعش فراهم میکنه

خیلی دوستون داره

ظاهر وقدش خوبه

درامد متوسط

ولی خیلی رمانتیک بازی بلد نیست .نه اینکه خشک باشه نه اتفاقا خیلی احساسات بروز میده.ولی مثلا بلد نیست ازاین سوپرایزای عاشقانه واینا.ولی اگر بهش بگی انجام میده

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب، یادش میدم کم کم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
از صدد۷۰ باشه اره اما اینای که میگی صادقانه داشته باشه ۳۰ درصد بقیشم خودت اوکی میکنی

اره واقعا صادقانس .

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

ادرس بدم بفرستش😂

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
اره خب، یادش میدم کم کم

من همیشه دوست داشتم خودش بلد باشه ولی ازاونجا که مجردی فقط سرش توکار بوده وپاک وسالم زندگی کرده وهیچ آموزشی هم ندیده بلد نیست 

ادرس بدم بفرستش😂

قبلا بردنش آخه😅

من همیشه دوست داشتم خودش بلد باشه ولی ازاونجا که مجردی فقط سرش توکار بوده وپاک وسالم زندگی کرده وهیچ ...

کسی که خودش بلده قبلا تجربه داشته معمولا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
کسی که خودش بلده قبلا تجربه داشته معمولا

اره .میدونم معمولا اینجوریه

با اجازه بزرگ ترا بله

مبارررررکه

عروس رفته گل بچینه

بگو زود بیا شوهر گیر نمیاد میپره