2777
2789
عنوان

گله های همیشگی مادر شوهرم و واکنش من

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 34 پست
حالا واقعا فردا مهمون دعوت کردی بعد میخوای نباشی خونه🤣🤣🤔

دعوت نکردم خودشون میخوان بیان یه سر 

مادرم مریضه باید برم پیشش 

فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
دعوا نکردم

برخلافاینکه 13 سال ازدواج کردی ولی هنوز بچگانه رفتار میکنی 

اینکه اونا چی گفتن و شما چی جواب دادی رو که به ما نگفتی خیلی مبهم مسئله رو گفتی ولی چیزی که ما مخاطب برداشت میکنیم اینه که اونا از دوست داشتن زیاد دوست دارن زود به زود برید ولی شما کلا میخواین قطع ارتباط کنید و فردا بهشون بی احترامی کنی.. بااینکه میدونی میخوان بیان ولی میگی من میرم خونه ی مامان.. 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وفت میرم خونه مادرشوهرم،بهم میگه دیر به دیر میاید اینجا.الان هشت ساله همینو میگه.متم یه لبخند ...

به نظرم مهمانی بده وبه شوهرت بگو فقط بخاطر گل روی توعه.به قول خودتون سیزده ساله.بیخیال باشید لبخند بزنید جواب بدیدکرنااومده

برخلافاینکه 13 سال ازدواج کردی ولی هنوز بچگانه رفتار میکنی  اینکه اونا چی گفتن و شما چی جواب د ...

مادر شوهر من همیشه به بدترین شکل ممکن حرفش رو‌میزنه، مادرم سکته مغزی کرده و فراموشی داره من و خواهران به نوبت باید بریم پیشش فردا  نوبت منه

فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.