2777
2789
عنوان

لیپوساکشن شکم و پهلو

3107 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

درباره ساکشن چربیهای شکم و پهلو تجربه ای دارید؟ انجام داده کسی؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
بله 

عزیزم به چه روشی ساکشن کردی؟ لیپوماتیک؟ یا لیزرلیپولیز

خیلی درد و کبودی داشتی؟ چند روز بعد تونستی سر پا بشی

ممنون🌺🌺🌺

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من پیش دکتر کامبیز پوریوسف کلینیک هارمونی تهران پیکر تراشی کرد خداروشکر خیلی راضی

https://jarahezibaei.com/

اینم پیج اینستاشون
https://www.instagram.com/drpooryusef?igsh=MXg4M3YzM2o4MWx6aA==

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

عزیزم به چه روشی ساکشن کردی؟ لیپوماتیک؟ یا لیزرلیپولیز خیلی درد و کبودی داشتی؟ چند روز بعد تونستی س ...

لیپوماتیک کردم . پشتم خیلی کبود شد کار از کبودی گذشته بود سیاه سیاه . حدود یک ماه طول کشید تا بره و حدود یک هفته درد داشتم 

لیپوماتیک کردم . پشتم خیلی کبود شد کار از کبودی گذشته بود سیاه سیاه . حدود یک ماه طول کشید تا بره و ...

شکم و پهلوت چطور؟ من فقط شکم پهلو رو میخوام

اره شنیدم پشت خیلی درد داره😭

لطفا هزینش رو هم بگین 

عزیزم من انجام ندادم اما از هردکتری میپرسیدم توی پیجاشون، میگفتن بستگی به حجم چربی داره

شکم خیلی کبودی نداره خیلی درد هم نداره منم پهلو رو زدم کبود شدم خیلی درد داشت 

ممنون گلم پس هرچی به سمت پشت بدن بریم دردش بیشتر میشه..

حالا راضی هستی از عملت و از دردهایی که کشیدی؟ به اون تیپی که دلت خواست رسیدی؟

ببخشید انقدر سوال میپرسم❤

شکم خیلی کبودی نداره خیلی درد هم نداره منم پهلو رو زدم کبود شدم خیلی درد داشت 

عزیزم به نظرت چندروز بعد ازجراحی آدم میتونه برگرده سرکارش؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ممنون گلم پس هرچی به سمت پشت بدن بریم دردش بیشتر میشه.. حالا راضی هستی از عملت و از دردهایی که کشید ...

خواهش میکنم عزیزم . اون موقع که عمل کردم هر روز به خودم فحش میدادم که چرا اینکار رو کردم چون واقعا دردسر داشت . ولی الان خیلی راضیم . من مدل ساعت شنی کردم سینه ها رو هم عمل کردم . از بعد از عملم وقتی وزنم اضافه میشه باسنم بزرگ میشه و کمرم همچنان باریکه

خواهش میکنم عزیزم . اون موقع که عمل کردم هر روز به خودم فحش میدادم که چرا اینکار رو کردم چون واقعا د ...

وای چه عالی مبارکت باشه خداروشکر که راضی هستی🤩🤲

شکم و پهلوت چطور؟ من فقط شکم پهلو رو میخوام اره شنیدم پشت خیلی درد داره😭

دکتر میرحسینی توی تهران خیلی خوبن اسمشون رو سرچ کنید جزو بهترین هاس واقعا

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل داد
حتی در مورد جرای های بعدش اگر بدنتون شل بشه هم میتونن کمکتون کنن