2777
2789

سلام دوستان 

داداشم دارع ترامادول ترک میکنه الان چهارروزه ی پلک روهم نزاشته شاید باورتون نشه الان ب مرحله توهم رسیده خیلی حالش بده کیا تو خانوادشون اینجوری داشتن چیکار کردین توروخدا بگین 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
زنگ بزنید مشاورمخصوص اصلا از مشاوره های عوام استفاده نکنید

شمارش چنده عزیزم زنگ زدیم چی بگیم من بخدا استرس شدید دارم الان بسکه حالش بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاء الله که خدا بهش کمک کنه

بعد این سوالو چرا اینجا میپرسی باید از ی متخصص بپرسی 

مگه شوخیه ی دفعه دیگه نخوره باید حتما طبق روال باشه ممکنه به قیمت جونش تموم بشه خدای نکرده 

زنگ بزنید مشاورمخصوص اصلا از مشاوره های عوام استفاده نکنید

البته از حال بدی منظورم اینه ک داره درد میکشه شدید چشاش دارع میزنه بیرون قرمز شده چی بدیم اروم شه

شمارش چنده عزیزم زنگ زدیم چی بگیم من بخدا استرس شدید دارم الان بسکه حالش بده 

گلم بزن گوگل برات میاره سایت هاشون رومن شماره ندارم زنگ بزن و همه مشکل رو توضیح بده سعی کن شماره مشاوره شهرتون رو پیدا کنی داخل سایت های گوگل همه چی هست 

عزیزم ان شاء الله که خدا بهش کمک کنه بعد این سوالو چرا اینجا میپرسی باید از ی متخصص بپرسی  مگ ...

جدی میگی😢😢 خیلی لجبازه حرف منو ک عمرا گوش بده 

گلم بزن گوگل برات میاره سایت هاشون رومن شماره ندارم زنگ بزن و همه مشکل رو توضیح بده سعی کن شماره مشا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

تو گوگل سرچ کردین؟ 

علائم ترک تا 1 ماه ادامه داره 

طبیعیه 

بهش برسین از نظر تغذیه هر چند خیلی کم اشتها میشن، درکش کنید هرچی گفت گوش کنید منظورم به حرفاش و حالتهاش که توضیح میده مثلا از حالت هاش گفت تایید کنید 

شیر خیلی خوبه هم برا خواب هم برای دفع سموم

دوش آب سرد و شستن پاها با آب سرد شبا

تو گوگل سرچ کردین؟  علائم ترک تا 1 ماه ادامه داره  طبیعیه  بهش برسین از نظر تغذیه ...

ن سرچ نکردم عزیزم خودش رفته ارامبخش خریده الان از دیروز ۹ تا خوردع باز خوابش نمیبره از درد وحشتناک ما همش در حال ماساژ پاهاشیم خودشم هی میرع زیر اب سرد ولی بسک با مشت کوبیدع ب دیوار خسته شده خیلی داره درد میکشه

عزیزم طبیعیه اینا توی ترک ولی بازم از مشاور کمک بگیرید انشاالله به سلامتی ترک کنه 

ممنون گلم براش دعا کن داداشم خیلی جوونه دلم خونه بخدا منم  برات دعا میکنم