2777
2789

یه سوال اگر شما بودید با کدوم ازدواج میکردید

شماره یک : شاهزاده باشه پولدار خوش قیافه خوش اخلاق باشه و عاشقتون باشه

شماره دو : یه مرد خیلی باهوش مثلا در حد پرفسور سمیعی معروف خوش قیافه عاشقتون باشه وضع مالیش معمولی باشه یک تا دو سال کوچکتر باشه ازتون

شماره سه: از فامیلای ماددتون باشه وضع مال متوسط خوش قیافه و عاشق 

کدوم؟ برای خودم نیست اینا فقط پرسیدم نظرتون رو بدونم و در ضمن این آدما در دنیای واقعی وجود دارند

نظر لطفا کدوم یکیشون برای ازدواج بهتره؟

با کدوم ازدواج نکنید حیفه؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره سه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

اولییی بده برم😁😁

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

شماره یک همه چی داره آخه اخلاقم داره 🥺دیگه من این رو میبرم آبجی ها شما بقیه رو نگاه کنین🙃

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️