2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا کسی حاجت دار بوده بعد خواب حرم رو هی ببینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 29 پست
امیدوارم همینطور باشه ولی من ی خوابی دیدم مطمعن بود میشه ک نشد ب خواب دل نبند 

دل نمی‌بندم اما هر بار که میام فراموش کنم مجددا تکرار میشه خوابم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی خوبه عزیزم حاجت روا میشی امام رضا دعات را شنیدن و قبول کردن برای منم دعا کن خوش به حالت

عزیز دلم🤗😍چقدر انرژیت مثبته

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
خواب کدوم حرمو میبینی؟ اگه نزدیکی برو یه سر زیارت

حرم امام رضا

دورم

خیلی دور

اما دلم پر میکشه برای مشهد

شاید تو ضمیر ناخوداگاهته چون منم برام همین شرایط پیش می اومد ب حاجتم ک فک نکردم درست شد

نه اصلا

آخه کاملا ترک نماز کردم

و فکر نمی‌کنم به این موارد

واسه همینه که برام عجیبه

تکرار این خواب

حرم امام رضا دورم خیلی دور اما دلم پر میکشه برای مشهد

فردا اگه قسمت شد رفتم برات دعا میکنم حتما❤🙂

از راه دور یه سلام از صمیم قلب به اقا بدی یعنی اومدی زیارتش😍

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
حرم امام رضا دورم خیلی دور اما دلم پر میکشه برای مشهد

از دورم صداتو میشنون برای منم دعا کن حالم خیلی بده به معجزه نیاز دارم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
فردا اگه قسمت شد رفتم برات دعا میکنم حتما❤🙂 از راه دور یه سلام از صمیم قلب به اقا بدی یعنی اومدی ز ...

مشهدی؟😃ای جونم برات

بگو که من قولشو یادم نرفته

دارم تموم میشم اما صبورم و امیدوار

و به دستای خدا خیره شدم

که من به معجزه معتقدم ...

از دورم صداتو میشنون برای منم دعا کن حالم خیلی بده به معجزه نیاز دارم

امیدوارم هر دل دردی داشته باشی جز عشق

که درد بی درمون همونه وگرنه همه چیز دوا داره

امیدوارم هر دل دردی داشته باشی جز عشق که درد بی درمون همونه وگرنه همه چیز دوا داره

نه عزیزم بدتر از اونو دارم یه دونم ندارم خیلی دارم درمونم نداره 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
نه عزیزم بدتر از اونو دارم یه دونم ندارم خیلی دارم درمونم نداره 

خدا گره از کار همه وا کنه انشاالله