2777
2789

چند روز پیش دیدم یکی از فالوورام کم شده 

پیجمم خصوصی و خانوادگی و دوستانس شلوغ نیست 

چک کردم نفهمیدم کیه امروز فهمیدم یکی از پسرای فامیله از بین دخترا فقط منو آنفالو کرده😐🤣

خداشاهده اصلا و هیچ عنوان ارتباطی نداشتیم حتی پستامم یکی درمیون لایک میکرد 

فقط برام سوال شد یه لحظه😐😂

شاید از محتوای پیجت خوشش نیومده منم چندین بار اینکارو کردم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور باباش.

والا من چندین سال پیش دختر عمه من یهو منو آنفالو کرد و بلاک کرد.درصورتیکه اصلا مشکلی با هم نداشتیم و رابطه بدی نداشتیم.

البته فکر میکنم چون فهمید چیزایی ازش می‌دونم منو بلاک کرد😂😂

چیز خاصی نمیزاشتم خدایی😂

نه کلا ... مثلا من واسه خواهرم رو بگم همش پسر عموم دوستاشو استوری میکرد تولد تبریک میگفت بعد خواهرم انفالوش کرد گفت خوشم نمیاد 

نه اینکه بگه اون کارش خوب نیستااا... فقط جالب نیست براش چون همش استوری میذاشت 

حالا اون فامیل شما هم احتمالا بخاطر یه مورد که توی ذهن خودشه انفالو کرده به این معنی نیست که تو محتوای بدی بذاری

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نه کلا ... مثلا من واسه خواهرم رو بگم همش پسر عموم دوستاشو استوری میکرد تولد تبریک میگفت بعد خواهرم ...

من خودم از اول هیچ فامیلی رو فالو نکردم بس یه سریا رو مخ هستن.نه ازشون خبر دارم نه رابطه

من خودم از اول هیچ فامیلی رو فالو نکردم بس یه سریا رو مخ هستن.نه ازشون خبر دارم نه رابطه

منم بچه های عمه رو فالو نکردم درخواستاشونم قبول نکردم اونا احتمالا فکر میکنن من خودمو بالاتر میبینم ولی خب اینجوریا نیست