2777
2789

هر چند وقت یکبار خواب می‌بینم تو حرمم

و دارم یه کار خوب می‌کنم

یا به غذاهای خوب سر سفره دعوت میشم

یا خواب می‌بینم که یک اتاق خواب برام در نظر گرفته شده تو حرم

یا دارم ادای نذر میکنم

یا هم حرم تاریکه من لامپشو روشن میکنم تا دوباره چراغونی بشه

شما تجربه ی چنین خواب هایی رو داشتید؟

نشونه ی حاجت رواییه؟

ممنون میشم بگید چیه تعبیر این خواب ها

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم  فعلا حاجت نگرفتم

چه مدت از خوابت می‌گذره؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
بله صد در صد حاجت روایی هست. 

آخه حاجتم محال شده

زیارت نشانه حاجت رواییه حرم امام رضا را خواب میبینی؟؟

آره

آخه من تو خود حرم امام رضا حاجتمو اولین بار خواستم اونجاو اولین بار که این خواب حرم رو دیدم

نماز هدیه به فررند امام رضا خونده بودم

خوابم این بود که از میون جمعیت و ازدهام فقط راه برای من باز میشد و رفتم زیارت همراه با پدرم

آره آخه من تو خود حرم امام رضا حاجتمو اولین بار خواستم اونجاو اولین بار که این خواب حرم رو دیدم نم ...

امیدوارم همینطور باشه ولی من ی خوابی دیدم مطمعن بود میشه ک نشد ب خواب دل نبند 

منم چنبار دیدم ولی فعلاکه حاجت روا نشدم

چه مدت میگذره؟

حالا من خودم یه حاجت دارم سه ساله منتظرشم... خواب دیدم مامانم داره نذری میپزه... تعبیر این چی میشه🤔

نمی دونم من والله

۲ ماه

از خواب اول من حدود یه سال میگذره

شایدم بیشتر

آره آخه من تو خود حرم امام رضا حاجتمو اولین بار خواستم اونجاو اولین بار که این خواب حرم رو دیدم نم ...

خب خیلی خوبه عزیزم حاجت روا میشی امام رضا دعات را شنیدن و قبول کردن برای منم دعا کن خوش به حالت

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤