2777
2789

چرا فکر میکنید غرق در خوشبختین ؟؟؟!!!! من فامیل اروپا و آمریکا زیاد دارم یه چیز مشترک دارن اصولاً از شرایط ناراضیان جوری که میان چند ماه چند ماه ایران میمونن فامیلمون از سرمای اروپا بهترین کشور همیشه استخون درد داره امریکایا هم از سیستم به قول خودشون گرون شاکین پس به نظرت خوشبختی یعنی چی البته که خودمم نمی‌دونم ولی فکر میکنم شکر گذاری شاید حالتو بهتر کنه و مدیتیشن کلا خوشبختی مطلق برای انسان وجود نداره هر چند می‌دونم ایران افتتتتضاحه همه چیش ولی میگم اونجوری که فکر می‌کنی صد در صد نیست چیزی عزیزم 

چرا فکر میکنید غرق در خوشبختین ؟؟؟!!!! من فامیل اروپا و آمریکا زیاد دارم یه چیز مشترک دارن اصولاً از ...

حرفات حق عزیزم ولی قبول کن غرب خیلی به مردمانش ارزش قایل میشن.ما واقعا داریم عذاب میکشیم خیلی عده کمی غرق در شادی و آرامش هستن.من واقعا افسردگی گرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه اصلا.ولی باز هم با همه مشکلات خدارو شکر میکنم و هنوز امید به رحمتش دارم .آدمیزاده دیگه بعضی اوقات بی اختیار کم میاره ولی باز میگم توکل بر خدا ارحم الراحمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفات حق عزیزم ولی قبول کن غرب خیلی به مردمانش ارزش قایل میشن.ما واقعا داریم عذاب میکشیم خیلی عده کم ...

می‌دونم عزیزم شرایط مردم واقعا خوب نیست ولی میدونی بیشترین میزان مصرف قرص های ضد افسردگی مال کشورهای اسکاندیناویه که مثلا هلند و نروژوووو اینا میدونی چرا چون انسان ذاتن ناشکره و کلا نیمه خالی رو نگاه میکنه انشالله ایران ماهم به روزهای خوبش برمیگرده و ظلممم ظاللم از بین میرن به امید خدا 

می‌دونم عزیزم شرایط مردم واقعا خوب نیست ولی میدونی بیشترین میزان مصرف قرص های ضد افسردگی مال کشورهای ...

انشاءالله عزیزم ما از خدامونه همین جا توی ایران همه غرق شادی باشن.من که خیلی دارم افسرده تر میشم واقعا خیلی خستم شد از این همه بدبیاری و بدشانسی پشت سر هم.نمیدونم چجوری به خدا بگم که من هم یکی از بنده هاتم .آهن آلات نیستم تحمل کنم این همه مشکلات بزرگ