2777
2789
کاری ب مردمش نداریم داریم راجع ب طبیعت و اب وهوا مدل شهرها و سازه هاشون میحرفیم

چیزی راجع به طبیعت و اب وهوا مدل شهرها و سازه هاشون توی این تاپیک ننوشته بود!🥴

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اون تاپیکت گفتی پاتو از خونه بیرون نمیزاری. و از این حبس خونگی راضی هستی.. چطوری فهمیدی اونجا بهشته؟ 

نکنه منظورت خوراک رسانه که به خورد ما میدن هست؟

سالها از طریق رسانه با اوسکول های سلبریتی به خورد ما دادن که ما حقیر و بدبختیم.. نمیگم مشکل نداریما... حرفم اینه که خودتحقیری و ندیدن داشته ها و همیشه دم از ناامیدی زدن رو به خوردمون دادن.

اگر کمی علم روز رو درباره ذهن مطالعه کنی، متوجه میشی به هر چی فکر کنی و هر احساسی داشته باشی، همون برات پیش میاد..

و اونا خیلی راحت احساس ما ایرانیا رو از شادی و امید به نا امیدی و حسرت و خودکم بینی تغییر دادن.

قدیم با یه موتور و پیکان هم شاد بودن و خانوادگی باهاش میرفتن تفریح، الان سوار شاسی (مثال) میشن و همش افسرده و ناامید نق می زنن. 

خب انتظار داری وقتی ذهن ما اینطور فکر کنه، چی برامون پیش بیاد؟ 

کمی در مورد ذهن و افکار و احساسات و جذب مطالعه کن.

چون گفتی افسردگی شدید داری، توصیه می کنم تا جایی که می تونی از هر خبر منفی و شایعه پراکنی ها دور بمون. مثلا تو گروه های مجازی خیلی بازار دروغ و شایعه و اخبار منفی داغه، مجبور نیستی بمونی و بخونی.. ذهنیتت رو تغییربده‌‌، مطمئن باش دنیا بهت رو می کنه.

اگر جریان تحریف شکست بخوره جریان تحریم شکست میخوره

بنظرم بهتره یسری بزنید ببینید توی سایتا که کمپینای خودکشی توی ژاپن داستانش چیه

یا کدوم کشور بیشترین خودکشی رو داره

یا کدوم کشور بیشترین فقیر رو داره.یا جلیقه زردا و جلیقه سفیدای فرانسه داستانشون جیه

مشکل اینجاس این غرب اونی که برای ماها میگن نیس

اگر جریان تحریف شکست بخوره جریان تحریم شکست میخوره بنظرم بهتره یسری بزنید ببینید توی سایتا ...

با احترام ب نظرت

ولی بهتر از اینجاست 

اینجا ما خیلی مظلوم هستیم 

با احترام ب نظرت ولی بهتر از اینجاست  اینجا ما خیلی مظلوم هستیم

انشاالله اوضاع تا ۶ ماه دیگ خیلی تغییر میکنه

ولی اونایی که گفتمو بخونید

یروزیم شد یجیزایی رو توی تاپیکام میگم

انشاالله اوضاع تا ۶ ماه دیگ خیلی تغییر میکنه ولی اونایی که گفتمو بخونید یروزیم شد یجیزایی رو توی ت ...

خوندم شاید حق با شماست

ولی من زندگی در اینجا رو مقصر میدونم توی از دست دادن بابای مهربووونم  

خوندم شاید حق با شماست  ولی من زندگی در اینجا رو مقصر میدونم توی از دست دادن بابای مهربووونم & ...

من به خواست خدا و صفت قادر بودنش ایمان راسخ دارم

از کجا معلوم توی اروپا زودتر فوت نمیشدن؟

خدابیامرزشون

من به خواست خدا و صفت قادر بودنش ایمان راسخ دارم از کجا معلوم توی اروپا زودتر فوت نمیشدن؟ ...

ببین داداش من ی دختری خیلی خیلی خیلی مذهبی هستم 

یعنی از بس مذهبی سرسخت هستم همه بهم میگن شور شیعه بودن رو دراوردی 

محرم دوماه مشکی میپوشم 

اونقدر گریه میکنم و ب خودم میزنم که از حال میرم توی همه مراسمات مذهبی خدمت میکنیم و کلی خیرات میدیم 

اما الان که خدا قلبم سوزوند میخوام هیچ کاری نکنم 

حتی حس میکنم اینجا گول خوردیم و مارو شیعه کردن 

شب و.روز دارم تحقیق و مطالعه میکنم 

حس میکنم همه چیز دنیا دروغه یعنی از بس افسردگی شدیدی گرفتم حس میکنم ب دنیا اومدیم و.اخرش میمیریم و دیگه هیچی 

یعنی پوچی

خیلی ناراحت و عصبانی هستم 

چون اگه خدایی هست چرا دوست ادم بدهاست و.خوبان در دنیا همیشه در عذاب و اخرش فوت ناگهانی و.عمر کوتاه 

حالم خراااااب و داااااغون از اینکه یک عمر گول شیعه کاذب رو.خوردیم

بزار فکر کنیم وجود ندارن.  اینجوری راحت تر با خدای خودمون کنار میایم 😉

اخه ادم زورش میاد عزیزم 

این همه راههای خوشبختی هست و ما اینجا فقط شاهد از بین رفتن خودمون و از دست دادن عزیزانمون باشیم

ببین داداش من ی دختری خیلی خیلی خیلی مذهبی هستم  یعنی از بس مذهبی سرسخت هستم همه بهم میگن شور ...

میدونی مشکل کجاست اجی

مشکل اینه دینت

باورات انتصابیه

اکتسابی نیس

یخورده تحقیق کنید خواستید منم کمکتون میکنم

اونوقت عاشقلنه خدارو باور میکنید