2777
2789

من هیچ تاثیری هم نداشت

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خودتون یا بچه 

بچه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من برای دخترم استفاده کردم.ی مدت همش خس خس سینه داشت. خیلی زود با این دارو اکی شد. هنوزم تو یخچال دا ...

وای خداروشکر دختر من الان دو ماهه سرفه و خس خس داره کلی دارو آمپول استفاده کرده خیلی اذیت شدیم ی روز خوبه ی روز شدید میشه مخصوصا صبحا که بیدار میشه کلی سرفه میزنه دکتر حالا این قرص و داده شما بعد چند روز نتیجه گرفتید و کلا چند تا بهش دادید

عزیزم چند روز استفاده کردید نتیجه گرفتید من امروز اولین قرص و دادم الان خوابیده کلی سرفه زد

فکرکنم ۳ ورق بود

دخترمنم شبا خیلی سرفه میکرد، جوری که بالامیاورد

انقدردکتربردمش تا آخرش بردم پیش یه فوق تخصص آسم وآلرژی این قرصو به علاوه دوتا اسپری داد 

دوهفته بعد مصرف سرفه هاش خیلی کمتر شد

حدود یه سال تحت درمان بود خداروشکر بعدش کامل خوب شد

فکرکنم ۳ ورق بود دخترمنم شبا خیلی سرفه میکرد، جوری که بالامیاورد انقدردکتربردمش تا آخرش بردم پیش ی ...

دقیقا دختر منم بالا میاره از سرفه یعنی یک سال تمام طول کشید که خوب بشه 

دقیقا دختر منم بالا میاره از سرفه یعنی یک سال تمام طول کشید که خوب بشه 

نه عزیزم

گفتم دوهفته بعد مصرف سرفه هاش خیلی کمترشد ولی دکتر گفت باید دوره درمان کامل بشه

بخاطرهمون یکسال تحت درمان بود