2777
2789
عنوان

خانمایی که ای یو ای کردن یا اطرافیانتون بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موسسه رویان تهران روز انتقال اسپرم ۱۵۰۰دادم

ینی کل هزینه اش اونقد شد چقد روندش طول میکشه خیلی باید بری و بیای منم شاید برم iui

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
ینی کل هزینه اش اونقد شد چقد روندش طول میکشه خیلی باید بری و بیای منم شاید برم iui

ن بابا من طی این یک ماه نیم این دومین بار انجام میدم اگه خودت مشگلی نداشته باشی داروی زیادی نمیخوایی با چندتا قرص بهت میدن روز ۱۳تا ۱۷پریودی یکی از این روزا ای یو ای میشی

ن بابا من طی این یک ماه نیم این دومین بار انجام میدم اگه خودت مشگلی نداشته باشی داروی زیادی نمیخوایی ...

خودم تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی داره و حجم منیش کمه 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

سخته با این گرونیا دوتا بچه بیاری

حرفت درسته .هرچی خدا بده ما به یکیشم راضی هستیم .ولی من عاشق دوقلو ام من تک دخترم پدر و مادرم خیلی ذوق دارن برای بچه من همش میگن خدا بهت دوتا بده خودمون بزرگش میکنیم

تازه چون من تنگی دهانه رحم دارم اینقد شد برا من ۳۰۰گرون تر شد معمولا ۱۲۰۰ .

رویان کلا موسسه خوبیه من دفترچه ام ندارم اخه یکی میگف باید خیلی بری بیای هی آمپول تزریق میکنن و چیزای دیگ 

رویان کلا موسسه خوبیه من دفترچه ام ندارم اخه یکی میگف باید خیلی بری بیای هی آمپول تزریق میکنن و چیزا ...

ن بابا تو بری قبلش آزمایش میگیرن ماه اول بعد دکتر تشخیص میده یا ای یو ای یا میکرو ماه بعدم ای یو ای میشی