2777
2789
عنوان

شوهرم داغونم کرده ...کاش بمیرم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 105196 بازدید | 949 پست

اگه این رفتارا وبرخوردهایی که اینجا گفتی باهات داشته برای چی موندی؟ این که زندگی نیست مرگ با اعمال شاقه هست مگه خونواده کس وکاری نداری که اینجور برخورد کنه

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام اومد نیم ساعت پیش برامون طالبی و خربزه آورد داخلم نیومد ، شوهرم درو باز کرد داد و رفت و شب بخی ...

کار میکنی کتک میخوری خواهر مادرت میان کتک میخوری بابات میاد میره کتک میخوری چته سندرم استکهلم داری خواهر من؟چی داره این زندگی که دل نمیکنی منتظر بدبخت کردن یه بچه ای؟پاشو برو یه مسکن بخور بیا بخواب تو خودت خودتو داغون کردی

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

واسه چی موندی اونجا،من شاید کتک رو تحمل کنم البته نه اونجوری که توکتک خوردی اماتف روی صورت رو نه،شوهرت خیلی بیشخصیته،بروازش شکایت ک با این کتک هایی که خوردی،قوی ددسین یاندرسینار😠😠😠

ایرانه ، دانمارک و سوسیس نیس که 😐

چرا با بابات نرفتی؟؟؟؟؟

میشه بگی چرا دقیقا؟؟؟

من خودمم کتک خوردم تعجب نمیکنم.ولی من خانوادم دوره.

کاش میرفتی باهاش

چرا وایسادی بهت ظلم کنه

عزیزم پس خیلی دور هستیم امیدوارم امام رضا خودش بهت کمک کنه البته تا خودت نخوای چیزی درست نمیشه برو ...

چی میشه برم آخه اونام دوتا بچه کوچیک دارن درگیری دارن .... نمیخوام کسیو برنجونم تنهایی کاری میتونم بکنم؟؟

ایرانه ، دانمارک و سوسیس نیس که 😐

منم میگم ایرانع که یه ایران ی رو ندیده بودم زندگیش اینجوری باشه تگ صورتم تف کرد و کتکم زد بخاطر پکه و این این حرفا یعنی شوهرت یه زره ادمیت نداره کجا بزرگ شده تو دشت و صحرا کنار سگو خر، یه انسان هیچ وقت اینجوری نیس و اینکارا رو نمیکنه  مگر اینکه با حیوان بوده باشه 

بدوم بی احترامی خواهر فقط نظر

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
چرا با بابات نرفتی؟؟؟؟؟ میشه بگی چرا دقیقا؟؟؟ من خودمم کتک خوردم تعجب نمیکنم.ولی من خانوادم دوره. ...

شاید نمیخاد خانوادش غصه بخورن،منم وقتی دعوامون میشه سعی میکنم نگم 😪😔

بخدا واقعیه مگه مریض روانی ام ملت رو سرکار بزارم

مقصر اون نیس اون ذاتا بیماره خودت میگی مریض . مقصرتویی که باهاش موندی 

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن